Σάββατο 3 Απριλίου 2021

ΚΑΤΑΝΤΙΑ...

Από τις πρώτες κιόλας μέρες, όταν μπαίναμε σε περιβάλλον "πανδημίας", είχα επισημάνει τις κραυγαλέες αντιφάσεις και ανακολουθίες πολιτικών, επιστημόνων υγείας και άλλων εμπλεκόμενων στη διαχείρισή της.

Είχα επισημάνει την αντίφαση ανάμεσα στα παράνομα, άσκοπα, ηλίθια, ανθυγιεινά και καταστροφικά μέτρα που έσπευσαν να πάρουν οι κυβερνώντες και σ' εκείνα που αγνόησαν και σίγουρα θα είχαν έναν μετρήσιμο βαθμό αποτελεσματικότητας.

Στη συνέχεια κι αφού προέκυψαν πλήθος αποκαλύψεις για την ταυτότητα της "πανδημίας", κατήγγειλα κατά κόρον την συμπαιγνία του πολιτικού μας συστήματος με την κλίκα των παγκοσμιοποιητών, στην προσπάθεια επιβολής ενός Μοντέλου Ολοκληρωτισμού με πρόσχημα την προστασία της "δημόσιας υγείας".

 Η κορύφωση της φαρσοκωμωδίας επετεύχθη με την "ομοψυχία" όλων σχεδόν των κοινοβουλευτικών κομμάτων στην επιχείριση μετατροπής της κοινωνίας σε πειραματικό εργαστήριο και των ανθρώπων σε ινδικά χοιρίδια.

Και δυστυχώς, ακόμη και σήμερα μετά τα όσα απίστευτα έχουν αποκαλυφθεί το τελευταίο διάστημα σε σχέση με τα εμβόλια, τα τεστ και τους "ειδικούς", οι πρόθυμοι να ξεσηκώσουν τους κομματικούς στρατούς για ψύλλου πήδημα, σφυρίζουν αδιάφορα και καμώνονται τους ανεύθυνους, αντί να καλέσουν τους πολίτες σε γενικό ξεσηκωμό για την προάσπιση των στοιχειωδών ελευθεριών και την πραγματική προστασία της υγείας τους.

Κατάντια...


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου