Κυριακή 4 Απριλίου 2021

ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ;

Να το επαναλάβω άλλη μια φορά και πάντα σύμφωνα με τις επίσημες παραδοχές, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων: ο εμβολιασμός (μας λένε) δεν εμποδίζει τον ιό να φιλοξενείται από τον εμβολιασμένο, ούτε διασφαλίζει τον εμβολιασμένο πως δεν θα νοσήσει.

Δηλαδή, εμβολιασθείς δεν εμβολιασθείς, άνετα μπορείς να είσαι φορέας του ιού.

Αν εμβολιασθείς δεν εξασφαλίζεις ασυλία στην  ασθένεια, απλά (έτσι μας λένε) μειώνεις τον κίνδυνο επιπλοκών από την ασθένεια.

Κάνω λοιπόν μια υπόθεση εργασίας και αυτή απευθύνεται κυρίως σε όσους μιλάνε για "μέτρα" θωράκισης του νησιού απέναντι στην "πανδημία".

Αν υποθέσουμε πως 14/5 ξεκινά με πιστοποιητικά, διαβατήρια, βεβαιώσεις (ή δεν ξέρω πως θα ονομάζονται τα απαιτούμενα έγγραφα για ελεύθερη μετακίνηση) και καταφθάνουν στο νησί οι πρώτοι εμβολιασμένοι τουρίστες.

Σε ποιο ποσοστό θα είναι εμβολιασμένος ο τοπικός πληθυσμός; 20, 25, άντε 30%;

Άρα (και πάντα σύμφωνα με τα όσα μας λένε οι "ειδικοί"...) το "άνοιγμα" αποτελεί ευθεία απειλή κατά της δημόσιας υγείας και μάλιστα με τη βούλα της πολιτείας, απέναντι σε ανθρώπους που (υποτίθεται) δεν έχουν θωρακιστεί απέναντι στην covid19!!

Ή όχι;

Πόσο μυαλό χρειάζεται να έχει κανείς για να αντιληφθεί τις κραυγαλέες αντιφάσεις και προφανέστατες ανακολουθίες των εχόντων την ευθύνη διαχείρισης της "κρίσης";

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου