Τρίτη 20 Απριλίου 2021

ΑΡΓΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ (ΠΑΛΙ...)!!!

 Με οξύ καταγγελτικό λόγο αντέδρασαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης μετά την αποκάλυψη (για μας τους "ψεκασμένους" καθόλου αποκάλυψη) των πρακτικών των συνεδριάσεων της επιτροπής "ειδικών" για την αντιμετώπιση της "πανδημίας".

Ιδιαίτερα δριμύ υπήρξε το κατηγορώ εκ μέρους των αριστερών κομμάτων, τα οποία μέσω των ανακοινώσεων αυτών και δηλώσεων στελεχών τους, αποδίδουν δόλο στους κυβερνώντες.

Πάλι καλά, έστω και αργά πήρατε μυρωδιά το πολιτικό παιχνίδι που παίζεται με όχημα την "πανδημία", φίλοι και σύντροφοι της αριστεράς και της προόδου.

Ένα βρώμικο πολιτικό παιχνίδι καθοδηγούμενο από τα γνωστά και μη εξαιρετέα κέντρα της παγκόσμιας διακυβέρνησης, το αφήγημα της οποίας κατάπιατε αμάσητο από την αρχή εκδήλωσης της"πανδημίας".

Δεν πειράζει, ας είναι.

Ελπίζω να καταλάβατε το λάθος σας (λάθος; φτου κακά...) να επιδείξετε υπερβάλλοντα ζήλο και πρωτοφανή σπουδή για την "θωράκιση της υγείας του λαού", με τους εμβολιασμούς.

Να κατανοήσατε τον αβανταδόρικο (ηθελημένα ή αθέλητα λίγη σημασία έχει) ρόλο σας στην προσπάθεια καθυπόταξης των κοινωνιών και της επιβολής μοντέλων ολοκληρωτισμού ακόμη και στην καθημερινότητα των πολιτών.

Της συναίνεσης στην άσκηση Ελέγχου της Ιδιωτικότητας, κάτι πρωτοφανές ακόμη και για φασιστικά καθεστώτα, με πρόσχημα την καταπολέμηση του "αόρατου εχθρού".

Ή όχι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου