Σάββατο 10 Απριλίου 2021

ΣΚΟΠΙΜΗ ΑΠΟΚΡΥΨΗ (ΚΑΙ ΑΥΤΗ)...

 Κάθε φορά που ξεσπά μια "υγειονομική κρίση", η συζήτηση περιστρέφεται αποκλειστικά γύρω από τις δυνατότητες που έχει η επίσημη ιατρική να την αντιμετωπίσει.

Κι όταν μιλάμε για επίσημη ιατρική, προφανώς αναφερόμαστε σε αυτήν που έχει συνυφανθεί με το σύμπλεγμα της παγκόσμιας χημικής βιομηχανίας, κλάδος της οποίας είναι η φαρμακοβιομηχανία.

Αυτή δηλαδή, που αδόκιμα (κατά τη γνώμη μου) χαρακτηρίστηκε ως κλασική ιατρική τον περασμένο αιώνα, σε μια προσπάθεια να διαφοροποιηθεί από παλαιότερες ή και σχετικά πρόσφατες ιατρικές που λειτουργούσαν ανταγωνιστικά και είχαν προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην ανθρωπότητα.

Στις μέρες της πανδημίας λοιπόν κι ενώ οι πολίτες βομβαρδίζονται με πλήθος από πληροφορίες προερχόμενες από την συγκεκριμένη εκδοχή της ιατρικής θεωρίας και πρακτικής, κανένα στοιχείο, καμία πληροφορία δεν διακινείται σε σχέση με τις υπόλοιπες (Ομοιοπαθητική, Αγιουβέρδα, Κινέζικη,κλπ)

Γιατί άραγε δεν υπάρχει ενημέρωση, επί παραδείγματι σε σχέση με το πόσοι άνθρωποι που ακολουθούν  την Ομοιοπαθητική Ιατρική νόσησαν, πόσοι εφόσον νόσησαν θεραπεύτηκαν και πόσοι κατέληξαν;

Γιατί οτιδήποτε εκφεύγει από τα δεδομένα του κατεστημένου αφηγήματος αποκρύπτεται, το σκεπάζει το σκοτάδι;

Είναι αυτό επιστημονική προσέγγιση;

Αφού η κλασική ιατρική αισθάνεται τόσο ισχυρή και υπερέχουσα έναντι των υπολοίπων, γιατί φυγομαχεί;

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου