Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΥΧΑΙΑ;

 Aν πάρουμε ως μέτρο πιστής εφαρμογής των περιορισμών (στις οποίες αναφέρονται οι κυβερνητικές ανακοινώσεις μέσω των  ξεπουλημένων πάντα ΜΜΕ) το τι συμβαίνει εδώ στο νησί, τότε εύκολα μπορούμε να κάνουμε αναγωγές σε εθνικό επίπεδο.

Και δεν είναι μόνο το ανσασέρ με τα κρούσματα, θέμα που χρήζει ειδικής, ξεχωριστής  ανάλυσης.

Μιλάμε κι αυτό παρουσιάζει τεράστιο πολιτικό και όχι μόνο ενδιαφέρον, για την επιλεκτική υπέρ συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων αθέτηση των απαγορευτικών ρυθμίσεων.

Την ώρα που μας βομβαρδίζουν με τα "σαφάρι ελέγχων", με τα πρόστιμα στους "ανεύθυνους" και τους "παρτάκηδες" που άκουσον άκουσον εν μέσω πανδημίας προκρίνουν το "Πάσχα στο χωριό" αντί την απομόνωση(;) της πόλης(!!), το νησί κατακλύζεται από επισκέπτες ημεδαπούς κι αλλοδαπούς οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία ούτε κατά διάνοια δεν εμπίπτουν στις λεγόμενες "εξαιρέσεις".

Με βάση δηλαδή τα κυβερνητικά μέτρα δεν θα έπρεπε ούτε το 10% από αυτούς να έχουν πατήσει το πόδι τους εδώ.

Την ίδια ώρα που εξελίσσεται το κυβερνητικό σώου, επιτρέποντας δια της πλαγίας σε κάθε μεγαλόσχημο, ή αλλοδαπό τουρίστα να καταφθάνει άλλος με αεροπλάνο, άλλος με ελικόπτερο, οι περισσότεροι με το πλοίο, συμπατριώτες, που για κάποιους λόγους (προσωπικές σχέσεις, σπουδές, πρακτική εκπαίδευση, εργασία, κα) δεν μένουν το τελευταίο διάστημα μόνιμα στο νησί αδυνατούν να το επισκεφθούν λόγω των μέτρων!!!

Το νησί στο οποίο έχουν ανεμπόδιστη πρόσβαση π.χ. Γάλλοι ή Βέλγοι υπήκοοι!!

Σας θυμίζει κάτι αυτό;

Μήπως παραπέμπει στα περυσινά καραγκιοζιλίκια, όπου η μη τήρηση των πρωτοκόλλων επιβατών και η σωρηδόν μετακίνηση από το εξωτερικό προς τα νησιά, τα κατέστησε πρωταθλητές στα κρούσματα;

Μήπως όλο αυτό συμβαίνει για να ανατροφοδοτείται με υλικό το κοβινταλιστικό αφήγημα και να εμπεδώνεται η επικράτηση του ολοκληρωτισμού;

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου