Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ!!

Κάθε χρόνο θυσιάζονται εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στο βωμό της "τουριστικής προβολής".
Μιας προβολής που έχω κατ επανάληψη αποδείξει πως και αχρείαστη είναι για τον ίδιο τον τουρισμό και αποτελεί πεδίο αισχρής συναλλαγής και διαφθοράς.
Από την πρώτη μέρα που ξέσπασε η πανδημία, άρχισε να εκφράζεται προβληματισμός για την πορεία της τουριστικής οικονομίας εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου.
Λέχθηκαν και γράφτηκαν πολλά.
Τα περισσότερα ήδη τα ξεπέρασε η ζωή και πλέον ο τουρισμός βρίσκεται αντιμέτωπος με την απόλυτη καταστροφή.
Στα ταμεία του κράτους, αλλά και των δήμων αυτή τη στιγμή λιμνάζουν αρκετά χρήματα που δεν πρόλαβαν να ξοδευτούν (να πεταχτούν δηλαδή...) στα καραγκιοζιλίκια των διεθνών εκθέσεων που διοργανώνονται κάθε χειμώνα για επιχειρηματίες και τουρίστες πολιτικούς.
Ο δικός μας δήμος μήπως θα έπρεπε να εξετάσει το ενδεχόμενο, αντί δωρεών και τριτοκοσμικών μεθόδων συγκέντρωσης υλικών για το Κ.Υ., να ζητήσει από την πολιτεία να διατεθούν τα φετινά υπόλοιπα για τους σκοπούς του αντιικού αγώνα στο νησί;
Αν φυσικά έχει μείνει φράγκο από τα κοντοβολτίδια των γκουρού της προβολής...
Τέλος, αν υπάρχει νομικό εμπόδιο, αυτό ξεπερνιέται λόγω εκτάκτου ανάγκης.
Τον τρόπο τον ξέρουν οι πολιτικοί.
Όταν θέλουν...

 

1 σχόλιο:

  1. Αριστοφάνη μου,
    .....να κάνω και λίγο τον δικηγόρο του Διαβόλου?Ορθολογική η πρόταση για τα κονδύλια υπέρ του Κέντρου Υγείας και κατα της Πανδημίας....αλλά αλήθεια οι δωρεές των αναλωσίμων και συναφών, από ποιο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα αναλωθούν... Ή θα χρησιμοποιηθούν?αφού υπολειτουργούμε ή άλλως η δημόσια υγεία στην Πάρο είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ!!!!
    Γιατί ή εθελοτυφλούμε ή ζούμε εν γένει μια σχιζοφρενής παράκρουση διαχρονική εντόπια και μη.
    τα σέβη μου
    Γ.Ε.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή