Κυριακή 9 Μαΐου 2021

ΕΜΒΟΛΙΑ - SARS-CoV-2: ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤA

 AΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΤΗ ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ (ΠΑΡΑΝΟΜΗ) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ*.


Πρώτα από όλα, να εκφράσω τα συλληπητήρια μου για τον χαμό του εκλιπόντος Θοδωρή Κατσανέβα. Επειδή η ελληνική κοινωνία διαβάζοντας την είδηση αυτή θα μπερδευτεί ακόμα πιο πολύ και δεν περιμένω ΚΑΝΕΝΑΝ να βγεί και να αναλύσει τον θάνατο αυτόν, όπως δεν έγινε για τόσους και τόσους άλλους θανάτους, είναι υποχρέωση μου να σας αναλύσω το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου βήμα βήμα.
Δε θα μπω στη διαδικασία να περιγράψω ποιό εμβόλιο έκανε. Έχουμε κάποια ΔΕΔΟΜΕΝΑ σήμερα που μιλάμε για τα εμβόλια, αρέσει ή δεν αρέσει, σε όλους ή σε μερικούς.
ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ
1. Τα εμβόλια που κυκλοφορούν από όποια χώρα και να προέρχονται, έχουν ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
2. Τα εμβόλια, δυνητικά παράγουν 17 ομάδες αντισωμάτων. Αυτό συμβαίνει διότι είναι θέμα ανοσοποιητικού συστήματος του καθενός που θα εμβολιαστεί και ποιότητας παρτίδας εμβολίων (θυμηθείτε που οι ρυθμιστικές αρχές κατηγορούσαν μέχρι Φλεβάρη 2021 τις παραγωγούς εταιρείες ότι έχουν ρίξει την ποιότητα των υλικών τους σε κάθε νέα παρτίδα, άρα η δυνατότητα παραγωγής αντισωμάτων μειώνεται όσο πέφτει η ποιότητα. Από τότε ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ, κλασσικά).
3. Οι 17 ομάδες αντισωμάτων που δυνητικά παράγονται είτε σε μικρότερες ποσότητες είτε σε μέγιστες ποσότητες είναι πρακτικά άχρηστες στα σημερινά μεταλλαγμένα στελέχη του ιού (Μάης 2021) και είναι αποτελεσματικές σε προγενέστερα στελέχη του ιού που όμως ακόμα τα συναντάμε σε κάθε χώρα. Όμως, τα νέα στελέχη υπερτερούν. Παράδειγμα...Αν έχουμε 100 στελέχη του ιού που κυκλοφορούν, η συντριπτική πλειοψηφία τους ανήκουν στα στελέχη αυτά που δεν καταπολεμούνται από τις 17 ομάδων αντισωμάτων. Είναι καθαρά θέμα τύχης ποιό στέλεχος θα κολλήσεις. Αν αυτό που θα κολλήσεις είναι από τα παλιά στελέχη που οι 17 ομάδες αντισωμάτων είναι αποτελεσματικές εναντίον τους ή από τα νέα στελέχη που δεν είναι αποτελεσματικά.
4. Στην Ελλάδα, σήμερα, έχουμε κυριαρχία των:
• του στελέχους Β.1.1.318 που φέρει την μετάλλαξη Ε484Κ στην πρωτεινική ακίδα.
•  του στελέχους Β.1.1.7
• του στελέχους Β.351
• του στελέχους Α.23.1
• του στελέχους Β.1.525
Όλα αυτά τα μεταλλαγμένα στελέχη, μειώνουν την αποτελεσματικότητα των αντισωμάτων που δυνητικά δημιουργούνται μετά τον εμβολιασμό.
Φυσικά, υπάρχουν και τα παλιά στελέχη αλλά είπαμε, οι πιθανότητες να κολλήσετε τα νέα στελέχη, είναι συντριπτικά μεγαλύτερες.
5. Ο ισχυρισμός ότι όποιος εμβολιάζεται, έχει μηδαμινή ή ήπια συμπτωματολογία σε επαφή με τον ιό ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΥΘΟΣ. Εξαρτάται από το στέλεχος που θα κολλήσεις, από το ιατρικό σου ιστορικό, την κατάσταση του ανοσοποιητικού σου συστήματος, από την ψυχολογία σου, από την οργάνωση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης - ανύπαρκτη στην Ελλάδα.
6. Τα εμβόλια για τον SARS-CoV-2 όπως και το εμβόλιο για την κοινή γρίπη, πρέπει να υπόκεινται σε τροποποιήσεις λόγω των μεταλλάξεων. Αν σήμερα οι εταιρείες τροποποιήσουν τα εμβόλια, αυτά θα φτάσουν στα ράφια μετά από πολλούς μήνες που πάλι τότε θα απαιτούνται νέες τροποποιήσεις σε αυτά.
7. Τα εμβόλια για τον SARS-CoV-2 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Εδώ καλά καλά, δε γνωρίζουμε ακόμα πόσο είναι το απαιτούμενο ιικό φορτίο που απαιτείται να έχουμε στο σώμα μας για να εμφανίζουμε συμπτώματα ή να κολλήσουμε κάποιον άλλον. Σήμερα που μιλάμε:
• άρχισαν να τρέχουν μελέτες με φοιτητές που θα διαρκέσουν 1 χρόνο για να εξαχθούν τα πρώτα συμπεράσματα.
• μαζεύονται εθελοντές για να τρέξουν μελέτες σε παιδιά.
• μαζεύονται εθελοντές για να τρέξουν μελέτες σε έγκυους γυναίκες.
• μαζεύονται εθελοντές για να τρέξουν μελέτες σε ευπαθείς ομάδες.
Όσον αφορά τα συμπτώματα και τις επιπτώσεις από εμβόλια, το να ισχυρίζονται κάποιοι πως οι παρενέργειες είναι ελάχιστες και το ισοζύγιο ΟΦΕΛΟΣ/ ΖΗΜΙΑ γέρνει προς την πλευρά του όφελους, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ!
Οι επιπτώσεις ειναι πολυπαραγοντικές και χωρίζονται χρονικά σε 3 ΦΑΣΕΙΣ.
• ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΕΣ
• ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ
• ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ
Επομένως για ποιά ασφάλεια μου μιλάτε;
Βλέποντας ΜΟΝΟ τις ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΕΣ (αποκρύβοντας θανάτους) και αγνοώντας ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ και ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ:
• Πότε προλάβαμε να δούμε επιπτώσεις στα παιδιά σε βάθος χρόνου;
• Στις έγκυους;
• Στα νεογνά;
• Στις ευπαθείς ομάδες;
• Στους υγιείς;  
Α. Ο μακαρίτης Κατσανέβας Θεόδωρος έκανε το εμβόλιο του στις 14 Απριλίου 2021. Είναι γνωστό στην επιστημονική κοινότητα πως από τη στιγμή που θα κολλήσεις τον ιό μέχρι να εμφανίσεις συμπτωματολογία απαιτούνται 5.2 ημέρες (υπό προϋποθέσεις όπως κατάσταση ανοσοποιητικού συστήματος, προγενέστερη επαφή με SARS-CoV-1, ψυχολογική κατάσταση, ιατρικό ιστορικό).
Β. Εμφάνισε συμπτωματολογία στις 18 Απριλίου 2021, πράγμα που σημαίνει πως στις 12 ή 13 Απριλίου 2021 ήρθε σε επαφή με κάποιο από τα στελέχη του ιού. Εννοείται ότι και να προλάβαινε στο ιδανικό θεωρητικό σενάριο να παράγει αντισώματα, έχουμε τον άγνωστο χ, ποιό στέλεχος κόλλησε. Επίσης δε γνωρίζουμε τις υπόλοιπες μεταβλητές που αναφέραμε πιο πάνω.
Γ. Στις 19 Απρίλη βρέθηκε θετικός σε διαγνωστικό τεστ, γεγονός που ταυτίζεται με δυο παραδοχές που δε θέλει το επίσημο αφήγημα να αποδεκτεί:
a. Ότι τα διαγνωστικά τεστ (ειδικά τα ράπιντ τεστ ή αλλιώς σελφ τεστ) είναι για συμπτωματικούς ανθρώπους και μόνο. Το αναφέρουν και οι ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΑΥΤΟ! Άλλο που τα χρησιμοποιείτε με λάθος τρόπο.
b. Ότι τα διαγνωστικά τεστ έχουν ένα όριο ανίχνευσης.Ας πούμε ότι έχουν το 500. Αν κάποιος φέρει τον ιό και είναι κάτω από το 500, θα βγεί ψευδώς αρνητικός ακόμα και με συμπτωματολογία. Αυτός που θα βγεί ψευδώς αρνητικός μπορεί να παραμείνει ασυμπτωματικός, δηλαδή να μην εμφανίσει ποτέ του συμπτώματα όμως δε θα μεταδίδει κιόλας διότι ο όρος ασυμπτωματικός ΣΗΜΑΙΝΕΙ πως το ανοσοποιητικό μου καταπολεμά τον ιό και δεν τον αφήνει να εκδηλωθεί ούτε να φτάσει στο σημείο αυτό να μεταδοθεί από άνθρωπο σε άνθρωπο (εδώ μπαίνουν και οι μεταβλητές που αναφέραμε πιο πάνω). Αν όμως αυτός ο ψευδώς αρνητικός άνθρωπος είναι προσυμπτωματικός και εμφανίσει συμπτώματα στις 5.2 ημέρες από την ώρα της πρώτης επαφής με τον ιό, θα πρέπει να έχει θωρακιστεί προληπτικά ή συνεπικουρικά από τη στιγμή εμφάνισης συμπτωμάτων (πρωτοβάθμια περίθαλψη, 7 παράμετροι του Π.Ο.Υ., σωστή διατροφή, καλή ψυχολογία, μονοκλωνικά αντισώματα, ρύθμιση προγενέστερων παθήσεων φαρμακευτικά, κτλ).
Δ. Κατέληξε σήμερα, 08 Μάη 2021 αφού διασωληνώθηκε. Δε γνωρίζουμε πόσες μέρες ήταν διασωληνωμένος, αν εμφάνισε ενδονοσοκομειακή μικροβιακή λοίμωξη, ούτε κάτι άλλο!  
Από το  να διχάζεται όλη η ανθρωπότητα με ψευδή διλήμματα, από το να κινούμαστε σε ένα σπιράλ τέλειας αυτοκαταστροφής, από το να τρώμε τις σάρκες μας μεταξύ μας, από το να ασχολούμαστε με τυχαίους εμβολιασμούς ψυχολογικής και μόνο αξίας, θα  μπορούσαμε να κάνουμε πολλά απλά πράγματα για να λύσουμε όλη αυτή την παράνοια.
Σας τα έχω δηλώσει σε τόσες συνεντεύξεις, σε τόσες δημοσιεύσεις. Είμαστε η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΩΝ. Η ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ. Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΕΙ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗΣ. Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. Η ΓΕΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΜΟΧΛΕΥΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.
Είναι λυπηρό να φεύγει άλλος ένας άνθρωπος από κοντά μας. Τα συλληπητήρια μου στην οικογένεια του.
Ποντίκας Δημήτρης
 
*Δικό μου σχόλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου