Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ...

Από αυτό εδώ το βήμα, αμέτρητες είναι οι φορές που είτε με δικά μου κείμενα, είτε με αναδημοσιεύσεις άλλων, έχω ξεσκεπάσει την καραμπινάτη επιχείρηση εκφασισμού της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της χώρας, επιχείρηση που στήθηκε πάνω στο κάλπικο αφήγημα της "πανδημίας".

Κατά τον ίδιο τρόπο, έχω καταγγείλει τη βρώμικη και προφανώς υποκρύπτουσα άλλες στοχεύσεις προσπάθεια επιβολής (άμεσα, είτε έμμεσα) του υποχρεωτικού εμβολιασμού στο σύνολο του πληθυσμού.

Στο ελεεινό αυτό παιχνίδι σε βάρος της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της ίδιας της ζωής, δυστυχώς, ενεπλάκησαν και οι τοπικοί μας άρχοντες, δίνοντας τα ρέστα τους και πλειοδοτώντας σε σαχλές ρητορικές υπέρ της ανάγκης(;;) να εμβολιαστεί (με πειραματικά εμβόλια, δεν το ξεχνάμε αυτό...) το σύνολο των κατοίκων του νησιού!!!

Δεν γνωρίζω αν αυτή η πλειοδοσία οφείλεται στην ανάγκη να υπηρετήσουν τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, ή σε απίστευτη ελαφρότητα.

Το σίγουρο είναι πως ενέχει τεράστιους κινδύνους, κάτι που πλέον μόνον ανόητοι και απληροφόρητοι δικαιούνται να καμώνονται πως δεν καταλαβαίνουν.

Και καλά εκείνοι που βρίσκονται προσκολλημένοι στο άρμα της κυβερνητικής πολιτικής.

Οι "άλλοι", οι αντιπολιτευόμενοι, δεν έχουν τίποτα να πουν;

"Όλοι μαζί" στην προσπάθεια μετατροπής ΚΑΙ των Παριανών πολιτών εκόντων ακόντων, σε πειραματόζωα;

Καμία ένσταση, καμία διαφωνία;

Για ψύλλου πήδημα, μπορεί να χαλάσουν τον κόσμο (και καλά κάνουν), για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα επιλέγουν να τηρήσουν σιγή ιχθύος;

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου