Σάββατο 22 Μαΐου 2021

ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΙΑ ΟΙ "ΑΡΙΣΤΟΙ"!

 "Ευρεία σύσκεψη υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Νίκο Χαρδαλιά, για την καλύτερη προετοιμασία του μηχανισμού ενόψει της αντιπυρικής περιόδου που ξεκινά την 1η Μαΐου."  (22/3/2021) 

 "Η προετοιμασία για την επερχόμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το αντικείμενο δύο συσκέψεων που πραγματοποιήθηκαν υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Νίκο Χαρδαλιά." (15/4/2021)

 "Ευρεία σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο υπό τον Νικόλαο Παναγιωτόπουλο και τον Νίκο Χαρδαλιά.(7/5/2021).

Ξεκίνησα με τις ανακοινώσεις της Πολιτικής προστασίας που αφορούν στις συσκέψεις του τελευταίου τριμήνου που είχαν αντικείμενο την "αντιπυρική προετοιμασία" ενόψει θερινής περιόδου.

Προεξάρχοντος φυσικά του (πάντα και για τα πάντα, ευρισκόμενου σε στρατιωτικού τύπου ετοιμότητα...) φυρερίσκου.

Τι απ' όλα αυτά επιβεβαίωσε/δικαίωσε η υπό εξέλιξη πυρκαγιά στην Αττική;

Όπως ήταν αναμενόμενο, απολύτως τίποτα!

Ή μάλλον, κατέδειξε κάτι που επανειλημμένα ισχυρίζομαι: πως η θεατρικότητα των πολιτικών ιθυνόντων, δεν είναι απλά ένα αθώο επικοινωνιακό παιχνίδι ψηφοθηρικού ενδιαφέροντος, αλλά προσλαμβάνει ενίοτε φονικά χαρακτηριστικά.

Μια πυρκαγιά δίπλα στην πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους των "αρίστων" και όλα τα επικοινωνιακά κόλπα έγιναν... φωτιά και μπούρμπερη 

Στην περίπτωση της υπό εξέλιξη πυρκαγιάς, το πράγμα είναι ακόμα σοβαρότερο, αν σκεφθεί κανείς ότι η νυν πολιτική ηγεσία που την χρεώνεται, αναζητά εναγωνίως πατήματα για να χρεώσει πολιτικά στους προηγούμενους την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Κι έτσι, σ' ένα ακόμα πεδίο, οι "Άριστοι" αποδείχθηκαν άχρηστοι, επικίνδυνα άχρηστοι!! 





    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου