Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΟΥΡΓΕΛΑ...

Την εποχή των Μνημονίων έσπευδαν διάφορες γλίτσες, ενδεδυμένοι τη βαριά τήβεννο του καθηγητή (Οικονομικών, Συνταγματικού δικαίου κ.α) να δικαιολογήσουν/νομιμοποιήσουν στη συνείδηση του κόσμου τα εθνοκτόνα και ανθρωποκτόνα μέτρα "σωτηρίας".

Ακόμα και σήμερα βρίσκονται "διάνοιες" του διαμετρήματος ενός Μανιτάκη (πχ.) που ισχυρίζονται ότι τόσο τα μνημονιακά μέτρα*, όσο και τα κορωνομέτρα συνάδουν απόλυτα με τις συνταγματικές πρόνοιες και επιταγές, περί προστασίας δημόσιου αγαθού.

Διάβασα λίγο καιρό πριν άρθρο του (παραγγελιά μήπως;) σε αθηναϊκή εφημερίδα, ύμνο υπέρ των απάνθρωπων, αντιλαϊκών και αντισυνταγματικών μέτρων της Κουλοκυβέρνησης, το οποίο κατέληγε στο συμπέρασμα πως αυτά είναι νόμιμα επειδή τα εισηγήθηκαν οι "ειδικοί" με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας!!!!!

Μιλάμε για ασύλληπτο επιστημονικό βάθος, τόσο μεγάλο όσο και η αγυρτεία των εκάστοτε προθύμων να παράσχουν κάλυψη στα πειραματικά μοντέλα του ολοκληρωτισμού.

Υπάρχουν όμως και πνευματικοί άνθρωποι που παραμένουν πιστοί στον όρκο τους και αφοσιωμένοι στο ανθρωπιστικό τους καθήκον.

 

*ο κατά τα άλλα έγκριτος πανεπιστημιακός ακόμα να πληροφορηθεί πως το κρυφτούλι των δανειστών έλαβε τέλος εδώ και κάτι χρόνια και περάσαμε από το στάδιο του "φτου ξελευθερία", στο "σας ζητάμε και τα ρέστα";

Ακόμα δεν πληροφορήθηκε πως τα πάντα έχουν αποκαλυφθεί σε σχέση με τα μνημόνια, ακόμα δεν πληροφορήθηκε για το στημένο παιχνίδι σε βάρος της χώρας κι υπέρ των τραπεζών;

 



 

πατήστε εδώ - ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ο καθηγητής Γ. Κασιμάτης! «Ο Γεραπετρίτης, που υπήρξε μαθητής μου, διαπράττει έγκλημα κατά της ανθρωπότητας...»

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου