Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ".

 Η ανάρτηση αυτή (υπήρξαν κι άλλες) χρονολογείται από τον περασμένο Οκτώβρη, όταν κόντρα στο κλίμα ευφορίας για τις νέες εκφάνσεις της "ανάπτυξης" που καταγράφηκε τότε στις τάξεις των δημοσιολογούντων και των πολιτικών μας ταγών, εξέφραζα την έντονη διαμαρτυρία μου για το απόλυτο αίσχος που ενέσκυπτε. 

Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020

"ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ" ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΑ - ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΡΟΣΩΡΑΣ...

Όπως έγραφα προ ημερών, η Πάρος και μάλιστα η νότια μεριά της, επελέγη για την παραγωγή ενός τηλεοπτικού σκουπιδιού, προοριζόμενο για την Γερμανική αγορά.

Για τις ανάγκες του "σεναρίου", έγιναν μάλιστα κάποια γυρίσματα (ποιος έδωσε την άδεια;) στην παραλία του Φάραγγα, λίγα μέτρα απόσταση από την βίλα στην οποία φιλοξενείται η εν λόγω παραγωγή.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα κανένας μα ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ στο νησί δεν έχει διαμαρτυρηθεί για την ξεφτίλα, που έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά άλλες του παρελθόντος.

Σ' ένα νησί, όπου η πλειοψηφία των κατοίκων του ξυπνάνε και κοιμούνται με το μυαλό κολλημένο αποκλειστικά στο πως θα βγάλουν περισσότερα χρήματα, φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό να μην συγκινείται κανείς -ούτε οι της βαριάς κουλτούρας- με τον συνεχιζόμενο ξεπεσμό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου