Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

ΕΡΑΝΙΣΜΑΤΑ...

*Η κριτική που ασκείται από ορισμένους και ορισμένες στη δημοτική αρχή, είναι φορές που καταντάει σκέτη αηδία.
Κι εξηγούμαι.
Κατανοητή η προσπάθεια να "κατασκευαστεί" ένας λόγος ύπαρξης των επικριτών.
Είναι ακατανόητη όμως η επιμονή τους, να φορτώνονται όλες οι αμαρτίες των τελευταίων 50 ετών στις πλάτες των σημερινών τοπικών μας αρχόντων.
Βγάζοντας λάδι άλλους, προκάτοχους...
Αυτό δεν λέγεται πολιτική αντιπαράθεση.
Λέγεται απλά λαθροχειρία!

*Ημέρα των ερωτευμένων σήμερα και είμαι σίγουρος πως όσο πληκτρολογώ αυτές τις αράδες, δυο ανθοδέσμες θα έχουν ήδη καταφθάσει στα χέρια αντίστοιχων "λαμπερών" αποδεκτριών...
Βέβαια το κατά πόσο το σκοτεινό αντικείμενο του πολιτικού ερωτικού πόθου μπορεί να ενδίδει οσάκις αυτό είναι απαιτητό, είναι μια άλλη ιστορία, η οποία δεν έχει σχέση με Βαλεντίνους (ή Ουαλεντίνους κατά το Ορθόδοξον)...

*Η σπουδή κάποιων επαγγελματιών να καταλάβουν όσο γίνεται μεγαλύτερο μέρος του δημόσιου χώρου προκειμένου να μεγαλώσουν την επιχείρησή τους, δεν συναντά κανένα εμπόδιο, όπου κι αν αυτή εκδηλώνεται.
Τελευταίο κραυγαλέο παράδειγμα αυτό στον περιφερειακό, όπου λίγα εκατοστά χωρίζουν πλέον νεοσυσταθείσα επιχείρηση από το ίδιο το οδόστρωμα.
Θυμάται κανείς το μέγεθος της απαλλοτριωθείσας έκτασης, όπως αναφέρεται στας γραφάς;
Δεκαέξι ολόκληρα μέτρα απαλλοτριώθηκαν κι από αυτά σε ορισμένα σημεία δεν απέμειναν ούτε τα έξη!

*Από το 2002 έως το 2009 είχα γίνει αποδέκτης 4 επιστολών, 3 από ανώνυμους αποστολείς και μια από ψευδώνυμο (ανύπαρκτο πρόσωπο δηλαδή) αποστολέα.
Κοινός παρανομαστής και των 4 αυτών επιστολών, υπήρξε η προσπάθεια σπίλωσης της υπόληψής μου.
Επειδή δε υπήρξα πρωταγωνιστής στην Απομυθοποίηση του Σωτήρα της εποχής, επιχειρήθηκε ταυτόχρονα και η απαξίωση της κοινωνικής και πολιτικής μου δραστηριότητας.
Βέβαια το κέντρο αυτό δεν έπαψε να δρα το 2009. Υπήρξε και συνέχεια (2014) με άλλους αποδέκτες κι  αναφέρθηκα όταν αυτό συνέβη...
Το ξεκαρδιστικό με τα σκουλήκια της προβοκάτσιας είναι η πεποίθησή τους πως δεν τους γνωρίζω...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου