Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

EΡΑΝΙΣΜΑΤΑ...

* Όταν απουσιάζει μεστό και αποτελεσματικό έργο, ταυτόχρονα εκλείπει η επιχειρηματολογία, τότε αρχίζει το ξεκατίνιασμα.
Αρχή που δείχνει να σέβεται και να τηρεί η δημοτική μας πλειοψηφία στην "αντιπολιτευτική" της ρητορική απέναντι στην ...αντιπολίτευση!

*Μια πρώτης τάξης αφορμή αποτελούν τα κοροϊδοιόμετρα υπέρ των καταστημάτων εστίασης για να ξεσαλώσουν (όχι όλοι φυσικά, αλλά αρκετοί) εκείνοι που ανέκαθεν έγραφαν και  γράφουν στα μέζεά τους την κοινωνία και τους κανόνες ορθής συμπεριφοράς.
Ειδικά απέναντι στα ΑΜΕΑ.

*Αλήθεια, σε ποια νομική πραγματικότητα στηριζόμενες οι αρχές παραχωρούν δρόμους για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων;
Έχουν διαβάσει ποτέ τους τον Κ.Ο.Κ. να δούνε τι προβλέπει;

*Πόλεμος μεταξύ πολιτικής ηγεσίας και φορέων εργαζομένων σε έναν Ο.Τ.Α. δεν νοείται.
Ειδικότερα όταν αυτόν τον ξεκινά η πολιτική ηγεσία...

*Προς εκείνους που έχουν ακόμα επιφυλάξεις: Πόσα από τα θύματα του κοροϊδοιού έχουν αποδοθεί σε αυτόν κατόπιν ιατροδικαστικής εξέτασης;
Τι σόι ερωτήσεις κάνω ο μαλάκας τώρα εεε; 

*Προχθές -δυστυχώς- μου ψόφησε (αν ανήκα σε φιλοζωϊκή οργάνωση θα έγραφα "εκοιμήθη"...) και δεύτερο γατί μέσα σε ένα μήνα.
Θέλω να πιστεύω πως δεν έφταιγαν τα υποκείμενα νοσήματα που προκάλεσαν οι φόλες κάποιου καριόλη που τις πέταξε προ ημερών στην περιοχή, αλλά ο κοροϊδοιός που σύμφωνα με τον κ. Τσιόδρα μεταδίδεται από τον άνθρωπο στα γατιά.
Κι ως γνωστόν εγώ υπήρξα φορέας του ιού, λόγω της άρνησής μου να σταματήσω τα μπάνια, κάτι που συνεχίζω από το 1978 βρέξει-χιονίσει, μη υπακούοντας στα μέτρα του διδύμου της "επιστημονικής" μαλακίας Τσιόδρα-Χαρδαλιά...

*Ποταμοί χρήματος σχηματίζονται, όχι για να διασώσουν τις ευπαθείς (ταξικά και κοινωνικά) ομάδες, αλλά τις ιδιωτικές αεροπορικές εταιρείες που πάθανε κολοπιλάλες με την πανδημία.
Αλήθεια, πήγαν περίπατο εκείνα τα ηθικοπλαστικά περί "απαλλαγής των φορολογουμένων πολιτών από τα βάρη των κρατικών εταιρειών";
Τα κέρδη στους μετόχους, τα χρέη στους αμέτοχους.
Θαύμα!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου