Πέμπτη 21 Μαΐου 2020

" Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΠΑΘΟΓΟΝΩΝ ΙΩΝ "

 " Πολύ σημαντικό είναι το εξής: οι ιοί είναι συστατικά πολύ απλών οργανισμών, όπως π.χ. κάποιας άλγης (Fadealge), ενός συγκεκριμένου είδους μιας μονοκύτταρης άλγης-Chlorella, αλλά και συστατικά πάρα πολλών βακτηριδίων. Αυτά τα ιοειδή συστατικά τα ονομάζουμε «φάγους». Εν τούτοις, παρόμοιες δομές δεν έχουν ποτέ εντοπιστεί σε πολυσύνθετους οργανισμούς και κυρίως σε ανθρώπους, ζώα και φυτά.
Σε αντίθεση με τα βακτηρίδια των κυττάρων μας, με τα μιτοχόνδρια, με τα βακτηρίδια σε κάθε φυτό, ή και με τους χλωροπλάστες οι οποίοι δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τα κοινά κύτταρα, μια που έχουν προσαρμοστεί στον μεταβολισμό τους, σε αντίθεση με όλα αυτά λοιπόν, οι ιοί μπορούν να εγκαταλείψουν τα κύτταρα, μια που μέσα σε αυτά δεν εκπληρώνουν καμία σημαντική αποστολή επιβίωσης.  Οι πραγματικοί, δηλαδή οι επιστημονικά αποδεδειγμένοι ιοί, ασκούν μεταξύ τους και μέσα στα πλαίσια των υψηλά σύνθετων συμβάντων στο κύτταρο, μια βοηθητική, υποστηρικτική και σε καμία περίπτωση καταστροφική λειτουργία. Μάλιστα στις περιπτώσεις ασθενειών, δεν είδαμε και δεν απομονώσαμε ούτε στον άρρωστο οργανισμό ούτε σε κάποιο σωματικό υγρό, κάποια δομή που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί «ιός». Η υπόθεση ύπαρξης οποιουδήποτε παθογόνου ιού είναι ξεκάθαρη απάτη, ένα θανάσιμο ψέμα με δραματικές συνέπειες.
 Κάθε εμβόλιο περιέχει δηλητηριώδη συστατικά με επιπτώσεις μακράς διαρκείας στον οργανισμό και με αποτέλεσμα κάποια μικρή ή σοβαρή βλάβη. Ο νόμος προστασίας μολύνσεων επιβάλλει σαν δικαιολογητικό προϋπόθεσης του εμβολιασμού την «ύπαρξη» ενός νοσογόνου διεγέρτη, π.χ. ενός ιού.
Η κυριαρχία της ψευδοεπιστήμης πρέπει να αντικατασταθεί με μια κοινωνική επιστήμη, που θα την χαρακτηρίζει η υποχρέωσή της προς την αλήθεια και η δυνατότητα για επιβεβαίωση και επικύρωσή της.
 Η γλώσσα της υπάρχουσας πανεπιστημιακής Ιατρικής αποκαλύπτει ότι στο προσκήνιο βρίσκονται ηγεσίες ανεξέλεγκτες από την δημοκρατία και το δίκαιο, τη στιγμή που οι ορθόδοξοι γιατροί και το Κράτος δικαιολογούν τις πράξεις τους με επίκληση στην «επικρατούσα άποψη της ιατρικής», στην οποία οφείλουμε να καθυποταχτούμε κι εμείς, και τη στιγμή που αυτή η ηγεσία υποστηρίζει ότι τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός, ή ότι η Γη είναι επίπεδη.
Δεν έχουμε όμως λόγο να παραπονιόμαστε. Εμείς είμαστε που ανεχόμαστε αυτή την κρατική συμπεριφορά. Αν συνεχίσουμε ωστόσο να ανεχόμαστε τη δημιουργία αυτής της ηγεσίας από εμάς τους ίδιους, ακριβώς όπως κάνουμε και τώρα που ήρθαμε αντιμέτωποι με τη γελοιότητα των ισχυρισμών για την γρίπη των πτηνών, δεν θα έπρεπε να εκπλαγούμε αν ένα πρωί ξυπνήσουμε και διαπιστώσουμε έντρομοι ότι είμαστε νεκροί: σκοτωμένοι από μια ηγεσία που την ανεχτήκαμε σαν πολίτες ενός δημοκρατικού κράτους δικαίου.
 
Ανάμεσα στα σχέδια πανδημίας, προβλέφτηκε από τον ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) η πιθανή κατάρρευση των συστημάτων τροφοδοσίας και της δημόσιας τάξης, σε συνδυασμό με την ανακήρυξη της γρίπης των πτηνών. Τις εκτιμήσεις για τα πάνω από 100 εκατομμύρια νεκρούς πρέπει να τις λάβουμε σοβαρά υπόψη. Βλέπω σαν πρώτους απειλούμενους τους τροφίμους των γηροκομείων, που σε περίπτωση χάους, κατάρρευσης του συστήματος τροφοδοσίας και κατάρρευσης της δημόσιας τάξης, θα βρεθούν και αυτοί και τα μικρά παιδιά τελείως απροστάτευτοι και ανίκανοι να αντισταθούν. 
Θα ήταν κάτι το απερίγραπτο, αν οι κατασκευαστές επιδημιών κηρύξουν κατάσταση έκτακτης ανάγκης στη διάρκεια του Xειμώνα.  
Το μόνο που μπορώ να πω σε όλους είναι: Μη πιστεύετε τα ψέματα που σας λένε! Ελέγξτε τα! Χρησιμοποιήστε τη λογική σας! "

Τα παραπάνω, ειδικά στις τελευταίες 5-6 ειδικά παραγράφους, ειπώθηκαν πριν από 15 έτη; Ή μήπως αυτές τις τρέχουσες ημέρες...; 

Το άρθρο, με τα επιλεγμένα αποσπάσματα ως εισαγωγή, μας το είχε στείλει ως link αναγνώστης στα σχόλια αυτής της ανάρτησης: (Το αινιγματικό παρασκήνιο πίσω από την "κορώνα" - volume 2 ) Η πανδημία COVID-19 του Κορονοϊού: "Ο πραγματικός κίνδυνος είναι η Ατζέντα ID2020" Δεν το είχαμε ξεχάσει, απ' ότι βλέπει και αυτός. Μετά από μια σειρά πολλών αναρτήσεων εδώ, σχετικών με  τα μείζονος ενδιαφέροντος θέματα του λεγόμενου COVID-19, του φονικού ιατροφαρμακευτικού καρτέλ και της παραφροσύνης των μαζικών προγραμμάτων εμβολιασμού και των τεράστιων και σκοτεινών συμφερόντων και ατζέντων πίσω από την "πανδημία" της εποχής μας, πιστεύουμε ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. Να παρουσιάσουμε και αυτό το πολύ ιδιαίτερο κι επιεικώς αποκαλυπτικό άρθρο. Τα συμπεράσματα, μετά από προσεχτική ανάγνωση των όσων παρατίθενται και των αναπόφευκτων (πολύ δυσάρεστων ασφαλώς) προεκτάσεων, αφήνονται στην κρίση και στην περαιτέρω προσωπική έρευνα των αναγνωστών... 
 Κι αν παρακάτω υπάρχει αναφορά στον όρο "απάτη της χιλιετίας", τι θα μπορούσε σήμερα να χρησιμοποιηθεί ως ταιριαστός όρος εμβάθυνσης στα διαπλανητικά τεκταινόμενα...;
(Ας προσέξουν οι αναγνώστες και την αναφορά που γίνεται στην υγειονομική βόμβα που λέγεται "Tamiflu"- καλό είναι να ανατρέξουν και σε αυτό: "Moneyflu" ή Tamiflu ?)

Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΠΑΘΟΓΟΝΩΝ ΙΩΝ 

Συνέντευξη του Dr. rer. nat. Stefan Lanka
στον Christopher Ray, στις 27.10.2005
για λογαριασμό της διαδικτυακής εφημερίδας «FAKΤuell»
Σημείωση:
Μία πολύ μεγάλη ανησυχία της ομάδας klein-klein-aktion, ήταν ότι θα διεξαγότανε υποχρεωτικός εμβολιασμός πριν από το World Cup. Αυτή η ανησυχία ευτυχώς δεν υλοποιήθηκε, εξ’ αιτίας μιας συλλογικής προσπάθειας από την klein-klein-aktion. Αυτή η ανησυχία ήταν πραγματική στην περίοδο αυτής της συνέντευξης, στα τέλη του Οκτώβρη του 2005. 
Dr. Lanka, απειλούμαστε στη Γερμανία από τη γρίπη των πτηνών; 
 Μόνον έμμεσα. Τον επόμενο χρόνο θα γεννηθούν πολύ λιγότερα μωρά. Αν πιστέψουμε τα ΜΜΕ, τότε όλοι οι πελαργοί μας θα ψοφήσουν από την γρίπη των πτηνών. Κάτι τέτοιο θέλουν να πιστέψουμε.

Μιλάτε σοβαρά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου