Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Δικαιοσύνη και απελευθέρωση πριν είναι αργά...

Του Γιώργου Τασιόπουλου


Τελείωσαν πρώτα, με τους Αθηναίους αστούς, τους χρεοκόπησαν και τώρα, κάποιοι κοιμούνται άστεγοι στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας.
Τους πιο δυναμικούς από το λαό, εκατοντάδες χιλιάδες Αθηναίους τους τιμώρησαν με άγρια καταστολή στις πλατείες με βία και δακρυγόνα, τους έκλεισαν προδομένους και ηττημένους στα σπίτια τους.
Κι όταν οι πολίτες υπερασπίστηκαν την ιστορία τους στη Μακεδονία, τους μεταχειρίστηκαν σαν φασίστες.

Τώρα ήρθε η σειρά των "χωριατών"- νησιωτών, όπως τους περιέγραψε σε ένα βιβλιοπωλείο, κάποιος "αριστερός" με παράσημα που η κόρη του είναι υπάλληλος σε ΜΚΟ στη Μόρια!!!
Η πατρίς εάλω...

Όμως δεν θα αποσιωπήσουμε την ελαφρότητα και την βαριά ευθύνη του Έλληνα ψηφοφόρου.

Τον Σημίτη των Ιμίων και της παράδοσης του Οτσαλάν τον ξανακάνετε πρωθυπουργό! Αυτός στη συνέχεια συμμετείχε στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, δημιούργησε τα σκάνδαλα του χρηματιστηρίου, των Ολυμπιακών αγώνων και της ψεύτικης εισόδου στην Ε.Ε... Πρωθυπουργός της πιο διεφθαρμένης κυβέρνησης με αποφάσεις δικαστηρίων που ακόμη και σήμερα τα μισά στελέχη του σιτίζονται στο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα μισά στη ΝΔ ξεπουλώντας πατρίδα.
Αυτός έβαλε μπροστά το σχέδιο για την παράδοση της χώρας.... Αρθρογραφεί υπέρ του δικαστηρίου της Χάγης και μας κουνά το δάχτυλο από το Κολωνάκι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου