Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

Δημοσιογραφία για βραβείο «Daphne Caruana Galizia»..

Για την σύμπραξη των συστημικών ΜΜΕ στο εγκληματικό (με άλλοθι την "πανδημία") εγχείρημα του καθολικού εμβολιασμού με τους εκφραστές και εκπροσώπους της Νέας Τάξης, τα έχω γράψει πολλές φορές.

Η  συστηματική ψευδολογία, η ανελέητη κατακρεούργηση της ιατρικής επιστήμης και η αποδόμηση της κοινής λογικής, έχουν γνωρίσει πρωτόγνωρες δόξες από την έναρξη της "πανδημίας" covid 19 κι εντεύθεν.

Πλήθος ανθρώπων καθημερινά υφίσταται τις "ευεργετικές" συνέπειες του υποχρεωτικού εμβολιασμού, άλλοι οδηγούμενοι στο θάνατο (από "ξαφνικοθανατίτιδα" επί το πλείστον) και άλλοι υφιστάμενοι παρενέργειες, με συνέπεια σοβαρές βλάβες στην υγεία τους.

Τα επίσημα στοιχεία είναι κόλαφος για κάθε αλητήριο που τολμά να μιλήσει για "άρνηση" της επιστήμης

Σε Ε.Ε. και Η.Π.Α. οι επίσημα καταγεγραμμένοι νεκροί υπερβαίνουν τις 55.000 και ο κατάλογος ολοένα και μεγαλώνει.

Ανάλογη εξέλιξη παρατηρείται και στην στατιστική των παρενεργειών.

Μόνο που εκεί μιλάμε όχι για χιλιάδες, αλλά για εκατομμύρια θύματα...

Κι ερχόμαστε στα δικά μας.

Αν έχετε προσέξει, η τοπική μας δημοσιογραφία, αναφανδόν συντεταγμένη με το επίσημο αφήγημα, δεν φείδεται χώρου και φαιάς ουσίας προκειμένου να μας "ενημερώνει" για τα κρούσματα του κορωνοϊού, για διασωληνώσεις και θανάτους ανεμβολίαστων, ταυτόχρονα δε, να διαφημίζει απερίσκεπτα τα "καλούδια" του εμβολιασμού.

Κοντεύει να συμπληρωθεί ένας χρόνος από την έναρξη του εμβολιασμού στη χώρα μας κι όσο κι αν έψαξα, όσο κι αν σκάλισα, δεν βρήκα μια αράδα, μια αποστροφή και φυσικά δεν άκουσα μια κουβέντα για παρενέργειες σε συμπολίτες, που είτε επέλεξαν, είτε εξαναγκάστηκαν να εμβολιαστούν.

Και φυσικά δεν πέθανε κανείς!

Παρά την σκόπιμη υποκαταγραφή που παρατηρείται πανελλαδικά (καταγράφεται μόλις το 0,72% των θυμάτων του εμβολιασμού σύμφωνα με δημόσια διατυπωμένες καταγγελίες σοβαρών επιστημόνων!!!) η Πάρος δείχνει (σύμφωνα με τους ενημερωτάδες) ν' αποτελεί μια όαση μηδενικών κρουσμάτων παρενεργειών σε εμβολιασμένους. 

Έτσι, εύκολα μπορεί να οδηγηθεί κανείς στο συμπέρασμα, πως στο νησί δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν, διαζευκτικά ή συμπλεκτικά:

Ή οι κάτοικοι αυτού του νησιού καταγράφουν ένα αδιανόητο παγκόσμιο ρεκόρ ανθεκτικότητας και θετικής αντίδρασης του οργανισμού τους έναντι των πειραματικών εμβολίων, είτε η τοπική μας δημοσιογραφία είναι υποψήφια για βραβείο «Daphne Caruana Galizia»...

 

 

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου