Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Δυνατή έως ανατριχιαστική ως προς τις τρομερές προεκτάσεις της ομιλία επιστήμονα ...

 «Έρχεται η βαρβαρότητα μεταμφιεσμένη, κάτω από άνομες συμμαχίες και προσυμφωνημένες υποδουλώσεις, δεν θα πρόκειται για τους φούρνους του Χίτλερ, ίσως, αλλά για μεθοδευμένη και επιστημονική καθυπόταξη του ανθρώπου, για τον πλήρη εξευτελισμό του, για την ατίμωση του. Είναι η οντότητα του ατόμου που βαίνει προς την ολική της έκκληση».
 «Αυτά είναι λόγια που έχει γράψει ο Οδυσσέας Ελύτης πριν πολλά χρόνια και ποιος δεν μπορεί να καταλάβει ότι αυτά είναι πιο επίκαιρα από ποτέ, γιατί αυτό που κινδυνεύει σήμερα είναι η ανθρωπότητα, κινδυνεύει η ανθρωπότητα γιατί πίστεψαν ότι θα μας κοιμίσουν και αφού μας κοιμίσουν θα μας αλλάξουν, δυστυχώς όμως γι' αυτούς δεν κοιμήθηκαν όλοι, υπάρχει μια πολύ ισχυρή μάζα που δυστυχώς γι' αυτούς είναι ξύπνιοι και όσοι αυτοί είναι ξύπνιοι τα σχέδια τους έχουν αποτύχει.
 Άρα λοιπόν ξέρουμε ποια είναι τα σχέδια τους. Τα σχέδια τους είναι να καθυποτάξουν τον άνθρωπο. Εμείς λοιπόν ως επιστήμονες, (σχόλιο: και όχι ως "ακαταδίωκτοι" + τηλεστάρς τρομολάγνοι "ειδικοί")
, ως ελεύθεροι άνθρωποι, δηλώνουμε ότι είμαστε αντίθετοι στα σχέδια τους και δεν θα περάσουν γιατί είμαστε αντίθετοι», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου