Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑ...

Για τους "Ράδιο Αρβύλα" εδώ και πολλά χρόνια έχω εκφράσει την απέχθεια, την αποστροφή μου.

Πιστεύω πως λειτουργούν ως ένας "αντισυστημικός" βραχίονας του συστήματος, ως εργαλείο ιδεολογικής αποδόμησης για οτιδήποτε ενοχλεί ουσιωδώς και απειλεί την καθεστηκυία τάξη πραγμάτων.

Και ως πλυντήριο που καθαρίζει και απολυμαίνει κάθε βρωμιά της εξουσίας.

Πάντοτε καλυμμένοι με το απατηλό  προσωπείο του αμφισβητία.

Γι αυτό κιόλας καταφέρνουν κι εξαπατούν πολλούς αφελείς και καλοπροαίρετους.

Γιατί ακόμη και η φαινομενικά σκληρή κριτική για πολλά κακώς κείμενα, είναι καθαρά επιδερμική και δεν αμφισβητεί την ουσία που εμπεριέχουν, τα θεμέλια πάνω στα οποία αυτά εδράζονται.

Απλά τα επικαλείται για να αποδώσει την γενεσιουργό αιτία στο ...dna της φυλής!

Οπότε, η όποια καθαρτήριος λύση θα επέλθει δια της αλλαγής του τελευταίου, με κάποιον μαγικό και απροσδιόριστο τρόπο...

Τα "επιτεύγματά" τους πολλά στο παρελθόν.

Σε κάποια από αυτά έχω κάνει εκτενείς αναφορές, ειδικότερα στα σχετιζόμενα με τα μνημόνια και το ευρώ.

Θα τα προσπεράσω, γιατί το σήμερα είναι που βοά, που κοχλάζει, που συγκλονίζει.

Η στάση τους απέναντι στην παγκοσμιοποιημένη απάτη της "πανδημίας", ήταν αυτή που, κατά τη γνώμη μου, αφαίρεσε και το τελευταίο φύλλο αντισυστημικής συκής με το οποίο περιβάλλονταν όλα αυτά τα χρόνια.

Η βλακώδης αντιμετώπιση των ανερμάτιστων και παρανοϊκών μέτρων που πάρθηκαν στο ξεκίνημά της και κυρίως η "στράτευσή" τους στο εγκληματικό πείραμα των εμβολιασμών που ακολούθησε, κατέδειξε το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν σε όλο του το αηδιαστικό μεγαλείο.

Σε καθημερινή βάση λοιδωρίες κατά των "αρνητών", των "αντιεμβολιαστών", των "σκοταδιστών" και πάει λέγοντας, λες και τους ανέθεσε  κάποιος να γελοιοποιούν κάθε πραγματική αμφισβήτηση απέναντι στην εξουσία.

Για τα παρανοϊκά μέτρα, άντε καμιά εξ' απαλών ονύχων αναφορά, έτσι για το ξεκάρφωμα.

Κατά τα άλλα πλήρης ευθυγράμμιση.

Κι ερχόμαστε στα "ωραία" που αναδύθηκαν από το βόθρο του ενός τεταρτημορίου της παρέας των τηλεκλακαδόρων της παγκοσμιοποίησης.

Αντί να εξαφανιστούν από το προσκήνιο ζητώντας με δελτίο τύπου ταπεινά συγνώμη κι αντί το κανάλι να τους κόψει ακαριαία από το πρόγραμμα, είχαν το θράσος να κάνουν εκπομπή(!!) και να κλαφτούν πως δεν γνώριζαν τίποτα για τα έργα και τις ημέρες του τέταρτου τηλεδικαστή-τηλεπαιδαγωγου!!

Κι εδώ απογειώνεται το απύθμενο θράσος των υπολοίπων της παρέας.

Είναι οι ίδιοι που απαιτούσαν από την Μενδώνη να γνωρίζει  τ' ανδραγαθήματα του Λιγνάδη και θεωρούσαν αυτονόητη την παραίτησή της (ισχυριζόμενοι πως λόγω της ιδιότητάς της ως υπουργού-προϊσταμένης του διευθυντή του Εθνικού θεάτρου φέρει ακέραια την πολιτική ευθύνη), που σήμερα δηλώνουν άγνοια για τα πεπραγμένα του κολλητού τους και διαχωρίζουν τη θέση τους πετώντας τον μέχρι χθες συνεργάτη τους στα αζήτητα, παραμένοντας οι ίδιοι ακλόνητοι στο τηλεοπτικό έδρανο του τηλεδικαστή!!

Όφειλε να "ξέρει" η Μενδώνη για κάποιον με τον οποίο είχε ελάχιστες σχέσεις, αλλά εκείνοι για τον κολλητό τους που ξημεροβραδιάζονταν μαζί επί σειρά ετών, αρκέστηκαν σε ένα "δεν ξέραμε, ζητούμε συγνώμη" και "καθαρίσανε"...

 

 

 

 

βλέπε πρόσφατα :ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟ ΞΕΦΤΊΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου