Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

 Την περασμένη άνοιξη, είχα αναφερθεί στο χάλι στο οποίο βρίσκεται το οδικό μας δίκτυο, στο μεγαλύτερό του μέρος και προειδοποιούσα πως αν δεν υπάρξει μια σωστή συντήρηση, με τις πρώτες σοβαρές βροχές θ΄ αρχίσει η αποξήλωση.

Δυστυχώς κι αν εξαιρέσει κανείς κάποιες λίγες παρεμβάσεις, που βελτίωσαν την κατάσταση (εκτός των ολικών συντηρήσεων) οι βροχές του τελευταίου δεκαημέρου, επαλήθευσαν τις προβλέψεις μου.

Σήμερα το απόγευμα διένυσα την ίδια απόσταση κατά την οποία είχα καταγράψει 72 περίπου επικίνδυνες τρύπες τον Μάρτιο στη διαδρομή Αγκαιριά-Μάρπισσα και πραγματικά νόμισα πως διέσχιζα ναρκοπέδιο.

Οι προϋπάρχουσες τρύπες και παρά το γεγονός πως κάποιες από αυτές είχαν επουλωθεί πρόχειρα, μεγάλωσαν, πολλαπλασιάστηκαν και εγκυμονούν πλέον σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια των οδηγών, ειδικότερα μάλιστα των δίτροχων οχημάτων.

Οι τοπικοί μας άρχοντες καλά θα κάνουν να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στο πως θα δίνουν Άμεσες και Αποτελεσματικές Λύσεις στα προβλήματα κι ας αφήσουν σε δεύτερη μοίρα τις ζυμώσεις για την συγκρότηση αξιόμαχων δημοτικών συνδυασμών.

Γιατί, όσο έχουν το μάτι στραμμένο στις εκλογές, τόσο αδρανούν τα αντανακλαστικά τους στην αντιμετώπιση σοβαρών κινδύνων για την ασφάλεια των πολιτών.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου