Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ "ΦΑΣΙΣΜΟΥ"...

  

πατήστε εδώ: ΧΑΜΟΣ στην Χαλκίδα! «Γονείς αρνητές» έκαψαν τα βιβλία του Τριβιζά που μοιράστηκαν στους μαθητές..
 
σχόλιο δικό μου: 
Εδώ και πολλούς μήνες το ένα φασιστικό "μέτρο" διαδέχεται το άλλο, στο όνομα της ανάσχεσης της "πανδημίας" και οι δημοσιογράφοι των συστημικών ΜΜΕ καθώς και οι λοιποί δημοσιολογούντες-δορυφόροι τους, όλο αυτό το βρίσκουν απολύτως φυσιολογικό.
Με αφορμή το περιστατικό στην Χαλκίδα ξύπνησε ο "αντιφασισμός" μέσα τους και επιδόθηκαν σ' ένα ρεσιτάλ αντιστροφής της πραγματικότητας και της λογικής. 
Γιατί όσο θλιβερό είναι ως γεγονός αυτό καθαυτό το κάψιμο βιβλίων (εμένα με εξοργίζει), άλλο τόσο θλιβερό και εξοργιστικό είναι να καμώνονται κάποιοι πως δεν καταλαβαίνουν.
Και να διαστρέφουν συστηματικά τα γεγονότα και την ίδια την Ιστορία.
Το κάψιμο βιβλίων στη Ναζιστική Γερμανία, δεν προέκυψε ως αυθόρμητη αντίδραση απέναντι στον Ναζισμό (ή Φασισμό διαλέξτε) εκ μέρους πολιτών που διαμαρτύρονταν για την αιματοβαμμένη επικράτησή του, αλλά ως ενορχηστρωμένη δράση από τους ιδεολογικούς ιθύνοντές του για την εμπέδωση του ναζιστικού φρονήματος και την δίωξη των "μιαρών" ιδεών.
Το προχθεσινό περιστατικό αποτελεί απονενοημένη αντίδραση απέναντι στην νεοναζιστικής έμπνευσης προπαγάνδα που διασπείρεται στην σχολική κοινότητα από τους σπεσιαλίστες της πλύσης εγκεφάλων.
Η προσπάθεια συσχέτισης κι εξομοίωσης τέτοιων ενεργειών, το μόνο που καταφέρνει είναι να καταδείξει την απύθμενη υποκρισία των στυλοβατών της ναζιστικής Νέας Τάξης που συστηματικά προωθείται κι επικρατεί με την δική τους συνδρομή και αμέριστη βοήθεια.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου