Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ...

 Ότι η μάχη μεταξύ εμβολιαστών και "αντιεμβολιαστών" είναι άνιση, έχει καταστεί πασιφανές εδώ και πολύ καιρό.

Σε βάρος των πρώτων εννοείται!

Προφανές και στον πλέον άσχετο περί τα υγειονομικά, διαθέτοντα τουλάχιστον κοινό νου και στοιχειώδη κρίση.

Θ' αρκούσε και μόνο το γεγονός της απαγόρευσης δημόσιου διαλόγου μεταξύ των εκπροσώπων των δύο πλευρών (ιατρών, ερευνητών, νομικών κ.α) για να αντιληφθεί κανείς το τι παίζεται.

Εκτός όμως από την Άρνηση ή καλύτερα, τον εξοστρακισμό του διαλόγου, εκείνο που χαρακτηρίζει την πλευρά των βατσινάκηδων, είναι η προσπάθεια κατασυκοφάντησης της άλλης πλευράς, όχι μόνο με χαρακτηρισμούς αλλά και άσχετες...συσχετίσεις!

Η απουσία έστω και ενός πραγματικού αντεπιχειρήματος στις αιτιάσεις των κορυφαίων του κόσμου επιστημόνων, υποκαθίσταται το τελευταίο διάστημα από την αυθαίρετη και αβάσιμη συσχέτιση των "αρνητών" με γεγονότα του παρελθόντος που χαρακτηρίστηκαν από γελοιότητα και κατέδειξαν αφέλεια και ευκολοπιστία μεγάλης μερίδας κόσμου.

Έτσι, στα καθημάς, περήφανος εμβολιασμένος σαχλαμαριστής συσχετίζει τους "αντιεμβολιαστές" (μεταξύ αυτών και καμιά εικοσιπενταριά διεθνώς αναγνωρισμένους και πολυβραβευμένους επιστήμονες!!) με περιστατικά ιατρικού ενδιαφέροντος που σημειώθηκαν στη χώρα μας και απετέλεσαν αρνητικές ειδήσεις πρώτης γραμμής, όπως η απάτη με το νερό του Καματερού, το έπος της φραπελιάς κλπ΄.

Τώρα, με ποιο τρόπο σχετίζεται η "άρνηση" του εμβολιασμού με τη "θέση" να καταναλώνεις "ιαματικά" νερά και φραπελιές ως αντικαρκινική θεραπεία, αυτό ακόμη και η ψυχανάλυση δυσκολεύεται να το ερμηνεύσει.

Από άποψη τυπικής λογικής, το παράδειγμα αυτό μόνο ατυχές μπορεί να χαρακτηριστεί, αν όχι ως καραμπινάτη προσπάθεια αντιστροφής της ίδιας της λογικής, αφού τα εμβόλια, πλέον, έχουν αποδειχτεί όσον αφορά σ' όλες τις παραμέτρους (και κολλάς και νοσείς και διασωληνώνεσαι και πεθαίνεις), ελάχιστα αποτελεσματικά και φυσικά ουδεμία σύγκριση με την φυσική ανοσία.

Έχουν δηλαδή παραπλήσια ιαματική "αποτελεσματικότητα" με τα κατά καιρούς διαφημιζόμενα μαντζούνια απέναντι στον καρκίνο.

Κι όχι μόνο αυτό. Σπέρνουν θανατικό και σοβαρές παρενέργειες.

Κι ας πασχίζουν με την οργανωμένη και επί πληρωμή προπαγάνδα ΜΜΕ και "ειδικοί" να πείσουν για το αντίθετο.

Τα στοιχεία διαρρέουν (Το "πάρτι" των ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ συνεχίζεται) " Χάρβαρντ: Καταγράφεται μόλις το 1% των παρενεργειών - EE: 29.934 θάνατοι μετά από εμβολιασμό κατά Covid-19")  και τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

Ίσως η συγκεκριμένη θεώρηση ν' αποτελεί τυπικό δείγμα ιδεοληπτικής παρενέργειας στο μυαλό ενός αμετανόητου εμβολιασμένου, εχθρού των "αρνητών" και διώκτη των "ψεκασμένων"...

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου