Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Ώρα για χοντρές μπίζνες πάνω στα ερείπια χωρών και τις εκατόμβες των πτωμάτων.

Αυτό κι αν είναι επιτυχία της πολιτικής «καλής γειτονίας» των Τσίπρα και Αναστασιάδη. Έτσι ονομάστηκε η πολιτική στρατηγικής συνεργασίας με το Ισραήλ, η οποία αφορά στην στρατιωτική και ενεργειακή υποστήριξη του πιο αυθαίρετου και παράνομου κράτους του πλανήτη ώστε να διεξάγει ακόμη πιο αποτελεσματικούς πολέμους γενοκτονίας.
Αμέσως μετά την γνωστή τριμερή συνάντηση των Τσίπρα, Αναστασιάδη, Νετανιάχου, το Ισραήλ – μετά την ουσιαστική κήρυξη πολέμου εναντίον του Ιράν από τον πρόεδρο της μαφίας, Τραμπ – ξεκίνησε αεροπορικές επιχειρήσεις εναντίον στόχων στη Συρία. Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι πρόκειται για στόχους που αφορούν στην στρατιωτική παρουσία του Ιράν στη Συρία. Επί τρεις και πλέον μέρες βομβαρδίζονται από την ισραηλινή αεροπορία στόχοι στη Δαμασκό και αλλού.
Σκοπός του Ισραήλ δεν είναι η όποια στρατιωτική παρουσία του Ιράν στη Συρία, αλλά η εξουδετέρωση της συριακής αεράμυνας. Για την επιχείρηση αυτή το Ισραήλ προετοιμαζόταν εδώ και τουλάχιστον δυο χρόνια. Αυτό το νόημα είχαν οι δήθεν ασκήσεις των Ισραηλινών στον Ελληνικό εθνικό χώρο. Ιδίως στην Κρήτη, όπου υπάρχει ήδη κλιμακούμενη στρατιωτική παρουσία του Ισραήλ.
Η κυβέρνηση Τσίπρα έδωσε τα πάντα στο Ισραήλ προκειμένου να διευκολύνει την προετοιμασία ενός νέου γύρου πολέμων γενοκτονίας στη Μέση Ανατολή. Έδωσε κι όσα δεν τόλμησαν να δώσουν κυβερνήσεις από την εποχή της χούντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου