Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ...

Έχω επισημάνει πολλές φορές τις θεμελιώδεις αντιφάσεις που ενυπάρχουν στον αντιπολιτευτικό λόγο απέναντι στους κρατούντες αναφορικά με τη διαχείριση της "πανδημίας".

Είναι φορές όμως, που αναρωτιέμαι για το που εδράζεται η επιμονή σε "διεκδικήσεις", οι οποίες εκτός από άστοχες, μπορεί να είναι κι επικίνδυνες συνάμα.

Να αποπροσανατολίζουν και να δημιουργούν ψευδαισθήσεις ασφάλειας.

Παρατηρώ το τελευταίο διάστημα το πέρασμα της πολιτικής αντιπαράθεσης σ' ένα άλλο επίπεδο, με βασικό όπλο τον επικοινωνιακό βομβαρδισμό σε σχέση με την "αναγκαιότητα" για τα περιβόητα ράπιντ-τεστ.

Πόση ελαφρότητα μπορεί να χαρακτηρίζει όλους εκείνους που αρθρώνουν πολιτικό λόγο, όταν δεν γνωρίζουν τα στοιχειώδη για ένα τόσο σοβαρό θέμα;

Γιατί δεν είναι δυνατόν να αμφισβητείται από τους σοβαρότερους επιστήμονες στον πλανήτη η αξιοπιστία των μοριακών τεστ (λόγω "πειραγμένης" μεθοδολογίας) και να προκρίνεται ως εργαλείο προστασίας το γρήγορο τεστ!!!

Αυτά είναι αδιανόητα πράγματα!

Καλό θα είναι λοιπόν και απευθύνομαι σε όλους όσοι εργάζονται σε πολιτικά επιτελεία και παράγουν ανακοινώσεις και διακηρύξεις, αλλά και όσοι καλοπροαίρετοι θέλουν ειλικρινά να συμβάλουν στην ενημέρωση του κόσμου, να ερευνούν και να υποβάλλουν στη βάσανο της αντιπαραβολής τα όσα διακινούνται ως επιστημονικές αλήθειες από αυθεντίες της κακιάς ώρας και διαχρονικά λαμόγια του κερατά. 

Αλλιώς, λυπάμαι, παίζετε το παιχνίδι τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου