Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Η ΑΡΝΗΣΗ (Πήρατε τη ζωή σας λάθος...)

 Αρνητές, συνωμοσιολόγοι, ψεκασμένοι, λέξεις που καθιερώθηκαν βίαια και ξαφνικά στο τρέχον λεξιλόγιο λόγω "πανδημίας."

Η χρήση τους γενικευμένη, στοχεύει προς πάσα μη αρεστή κατεύθυνση και βάλλει εναντίον ακόμη και των πλέον έγκριτων, αναγνωρισμένων και καταξιωμένων εκπροσώπων της επιστήμης, όπου γης.

Ειδικότερα εκείνων, που πιστοί στο χρέος τους, δεν "εισπράττουν" αντιμισθίες από τα λογής-λογής καθάρματα/αντιπροσώπους της παγκόσμιας διακυβέρνησης για να εκστομίζουν καραμπινάτες και αλληλοαναιρούμενες ανοησίες, γελοιοποιώντας την επιστήμη και προσβάλλοντας τη νοημοσύνη όλων μας, ανεξαιρέτως.

Αλλά επιμένουν, εξακολουθούν να υπερασπίζονται ηθικές αξίες και επιστημονική μεθοδολογία.

Η αδυναμία κατανόησης της περιρρέουσας κατάστασης προκαλεί τέτοια σύγχυση σε ορισμένους απολογητές της Ανοησίας ώστε φαντασιώνονται τον εαυτό τους σε ρόλο κριτή.

Οι ά-κριτοι κρίνουν κι επικρίνουν την κριτική σκέψη!

Οι ά-λογοι κρίνουν κι επικρίνουν τη λογική προσέγγιση!

Η αδυναμία ανάλυσης κι ερμηνείας των γεγονότων, η αποστροφή στην αναζήτηση κινήτρων και διασύνδεσή τους με θεωρητικές επεξεργασίες μοντέλων διακυβέρνησης που έχουν δει το φως της δημοσιότητας εδώ και μερικές δεκαετίες, τους εξωθεί σε συμπεριφορές που παραπέμπουν στη σκοτεινότερη ιστορική περίοδο της ανθρωπότητας: τον Μεσαίωνα!

Και γι αυτό διαπρέπουν σε ρόλο σύγχρονου ιεροεξεταστή, έναντι αντισταθμιστικού οφέλους εννοείται...

Και γι αυτό δεν αντιλαμβάνονται, δεν συνειδητοποιούν, πως αν κάποιοι πέρασαν στο χώρο της Άρνησης, αυτοί δεν είναι άλλοι από τις αφεντιές τους!! 

Πήρανε τη ζωή τους λάθος και ζητάνε από τους άλλους ν'αλλάξουν πορεία...

   

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου