Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ...

 Συνένοχοι στο θανατηφόρο παιχνίδι εξαπάτησης των ανθρώπων πρέπει πλέον να θεωρούνται και όσοι, είτε από βλακεία, είτε από ασχετοσύνη, είτε από ιδιοτέλεια, αναπαράγουν τα απίστευτα "επιστημονικά" ψεύδη περί απόλυτης προστασίας του πληθυσμού από τα εμβόλια, συνοδευόμενα από λογοτεχνικού τύπου τιτλοφορήσεις περί "εξόδου στην ελευθερία", "επιστροφής στην κανονικότητα" κλπ.

Πέρα από την προφανή αλητεία των φαρμακευτικών εταιρειών -υπό τη νομική σκέπη κρατών- να μην αναλαμβάνουν την παραμικρή ευθύνη για τις παρενέργειες.

Πέρα από το βραχύ διάστημα κάλυψης του εμβολιασμένου απέναντι στην εκδήλωση της νόσου.

Η συγκάλυψη, ή και κακοποίηση της αλήθειας σε σχέση με το εύρος της προστασίας των εμβολιασμών καλά κρατεί.

Και για να μην παρεξηγηθώ, η αναφορά στον όρο αλήθεια σχετίζεται με τα επισήμως παραδεκτά από την ιατρική επιστήμη.

Όπως έγραφα και παλαιότερα και αυτή είναι παραδοχή της ιατρικής κοινότητας κι όχι δική μου επινόηση, ο εμβολιασμός (θεωρητικά με βάση επικαλούμενες στατιστικές έρευνες...) καλύπτει ΜΟΝΟ τους εμβολιασμένους σε ποσοστό κυμαινόμενο ανάλογα την εταιρεία παρασκευής (από 60-95%).

Δηλαδή, στα απλά ελληνικά να το ξαναεπαναλάβω: μπορεί ο οποιοσδήποτε εμβολιασμένος να είναι ΦΟΡΕΑΣ του ιού, ανεξάρτητα από το αν θα νοσήσει ή όχι, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Άρα η συσχέτιση του εμβολιασμού και των συναφών πιστοποιητικών με το ασφαλές "άνοιγμα του τουρισμού", είναι άλλη μια επιχείρηση εξαπάτησης του κόσμου, προκειμένου να αιτιολογηθεί η απαίτηση των τουριστικών κολοσσών (για την Ελλάδα βλ. TUI) για επανεκκίνηση της τουριστικής οικονομίας στις 14/5.

Την οποία ημερομηνία, όλως τυχαίως, είχαν προεξοφλήσει ως εναρκτήρια για τον τουρισμό κι έκαναν κρατήσεις ακριβώς την περίοδο που οι κυβερνώντες μας ευρισκόμενοι σε απόγνωση (τάχα μου) από την εξέλιξη της "πανδημίας" ξεκίναγαν σκληρότερο απαγορευτικό!!!

Βέβαια το μεγαλύτερο ενδιαφέρον βρίσκεται στα όσα μένουν στο σκοτάδι από την συμπαιγνία "ειδικών" και πολιτικών.

Στα όσα δηλαδή επιμελώς αποκρύπτονται από την κρατούσα φιλολογία.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι παρακάτω αναρτήσεις φιλικού ιστολογίου: 

πατήστε στους τίτλους:

 1)Φυσικά και δεν θα ακούσετε τέτοια από τα κανάλια και τους "ειδικούς" τους που μιλάνε για "πανδημία παραπληροφόρησης" και για ανάγκη να πειστούν και οι καχύποπτοι ώστε να μπολιαστούν...

 2)Στον πλανήτη που "διευθύνεται" από ψυχοπαθείς η σκλαβιά βαφτίζεται ελευθερία και ο θάνατος ζωή!....

1 σχόλιο:

  1. Mπραβο σου και παλι μπραβο.θελει γερα στομαχια η αντίσταση στη ψευτια των συμφεροντων.μπραβο και παλι γιατι ανηκεις στις εξαιραισεις,

    ΑπάντησηΔιαγραφή