Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ...

 

 

Επειδή κάποιοι αρέσκονται στη μπουρδολογία και στην παραπληροφόρηση, και με αφορμή την απαξιωτική αποστροφή που αλίευσε φίλος του ιστολογίου (στον απόηχο του θορύβου για το μυθικό ποσό των 8000ευρώ που επιμερίστηκαν στο Δ.Δ.Αγκαιριάς) στο φατσομπούκιο για τις "ευθύνες" των Αγκαιριανών που "δεν ήθελαν" το αποχετευτικό, παραθέτω ένα έγγραφο που καταρρίπτει τη σχετική μυθολογία.

Κάτι στο οποίο έχω πολλάκις αναφερθεί, αλλά δυστυχώς το πείσμα τους βγάζει μάτι.

Κι επαναλαμβάνω: ας μη μιλάνε καλύτερα κάποιοι νεόκοποι-άσχετοι, ή εφόσον το επιθυμούν σφόδρα, ας συμβουλεύονται τουλάχιστον κάποιον σχετικό πριν.

Γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση εκτίθενται!

 

υγ Εξυπακούεται πως υπάρχουν και άλλα "χαρτιά" στο αρχείο μου...

1 σχόλιο:

  1. Αρίστο,
    αρκετοί στην ανοησία και στην ασχετοσύνη εχουν κανει περιουσίες πόσο μάλλον στον τόπο μας για του γνωρίζοντές και μη! Η διατήρηση αρχείου, οι αποδελτιώσεις και χρήση εικόνας αρχείου (φωτο και ιδιαίτερα video) είναι αυταπόδεικτα στοιχεία για να αποδείξουμε την αλήθεια κάποιων γεγονότων.....αλλά ακόμα και αυτά τυγχάνουν μάταια, όταν υπάρχουν κάποιοι με "ειδίκευση" στις κυβιστήσεις, σε χαρακτηρισμούς και αποφάσεις ή καιροσκοπικά εθελοτυφλούν (π.χ Αδωνις ο Γνωστός!) επηρεαζουν τα γίδια και τα προβατα.....πόσο μάλλον στον δικό μας μικρόκοσμο που επηρεάζουν ή επηρεάζονται από φήμες και κουτσομπολιά χωρίς να ερευνήσουν ή μελετήσουν τα στοιχεία ενός συμβάντος, μιας απόφασης ενός ψηφίσματος, καλή ωρα....

    Χρόνια Πολλά

    με εκτίμηση
    Γ.Ε.Δ

    ΥΓ:...πολλές φορές αναρωτιέμαι πόσοι πραγματικά, πόσοι προστρέχουν σε πηγές, στοιχεία του παρελθόντος, να τις μελετήσουν πριν πάρουν μακροκοινωνικες σημαντικές αποφάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή