Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

ΕΡΑΝΙΣΜΑΤΑ

*Τι ήταν να γράψω για τα χάλια του οδικού μας δικτύου προχθές;

Τρεις τηλεφωνικές κλήσεις κι ένα ηλ. μήνυμα από φίλους ήρθαν να συμπληρώσουν τον πίνακα των θαυμασίων.

Πότε πήγες τελευταία φορά, με ρώτησε ο Χρήστος στις Λεύκες, κάνε μια βόλτα προς Νάουσα μεριά μου συνέστησε ο Τάκης, για πέρνα από Καμάρες μου είπε ο Τάσος, κοκ.

Είπαμε ρε παιδιά να το ψάξουμε, αλλά τέτοιες εποχές με απαγορευτικά και SMS και να θέλω δεν γίνεται!

*Αυτά που συμβαίνουν στη σουίτα του ΞΕΝΙΑ και μας μεταφέρονται δια γραφίδος πρώην αντιδημάρχου, παραπέμπουν σε μια παλαιά αμερικάνικη σειρά που ασχολούνταν με τα ΑΤΙΑ (UFO), της οποίας το όνομα μου διαφεύγει.

Τέλος πάντων, για να έρθουμε στο προκείμενο, πως θα παρατηρούνταν κίνηση ιπτάμενων αντικειμένων στο χώρο του δημαρχείου με στόχο κάποιο "μεγάλο κεφάλι", ούτε ως προεκλογικό χιούμορ δεν θα μπορούσε να σταθεί.

*Η ευθύνη για την καταπολέμηση της πανδημίας, είναι σε καλά χέρια.

Και κυρίως καλά, άριστα μυαλά.

Γι αυτό, απαγορεύουν στους περισσότερους πολίτες (εξαιρούνται οι συνήθεις πονηροί...) να μετακινούνται εντός της χώρας, τους ξεσκίζουν με ανήκουστα πρόστιμα, τους προπηλακίζουν, τους διαπομπεύουν διακαναλικά, και την ίδια ώρα επιτρέπουν σε διάφορους "άπλυτους" από το εξωτερικό να επισκέπτονται τη χώρα μας χωρίς κανένα ουσιαστικό εμπόδιο.

Είπαμε δεν είπαμε;

Από άνθρωπο σε άνθρωπο κολλάει, από τουρίστα σε άνθρωπο,όχι!

*Αλήθεια, πότε θα μπει στον κόπο κάποιος εκ των αρμοδίων ν' ασχοληθεί με τις φωτιές που ανάβουν σε νεοαναγειρόμενες οικοδομές κάποιοι έξυπνοι, βάζοντας μπουρλότο σε σακούλες από τσιμέντα, ασβέστη και άλλα υλικά, εκπέμποντας στην ατμόσφαιρα δηλητηριώδη νέφη πλούσια σε διοξίνες;

  Όχι τίποτα άλλο, να ξεφύγουν λίγο κι από τη ρουτίνα της καθημερινότητάς τους, δηλαδή...

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου