Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

ΡΕΣΙΤΑΛ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ...

Από την πρώτη στιγμή  που η Τουρκία του Ερντογάν ξεκίνησε εντατικά και απροκάλυπτα την υλοποίηση της 3ης φάσης του σχεδίου για την κατακρεούργηση του Ελληνικού χώρου (Ελλάδα-Κύπρος), όλοι οι γνωστοί "αναλυτές" πήραν θέση στα ΜΜΕ με σκοπό την "ενημέρωσή" μας για τις διαφαινόμενες (κατ' αυτούς...) εξελίξεις.
Όπως στην περίπτωση των Ιμίων και μια σειρά διεθνών και περιφερειακών θεμάτων ( π.χ."αραβική άνοιξη"), οι αναλύσεις και προβλέψεις τους υπήρξαν απόλυτα λανθασμένες, κυριολεκτικά για τα πανηγύρια.
Εζήλωσαν δόξαν οικονομολόγων βλέπετε, οι οποίοι καθ' όλη την περίοδο 2007-2014 εξαπέλυαν δίκην επιστημοσύνης και σοβαρότητας απίστευτες αλληλοαναιρούμενες μπαρούφες, διαψευδόμενες στη συνέχεια κατά τρόπο μη επιδεχόμενο οιασδήποτε αμφισβητήσεως.
Έτσι και τώρα μας παπαριάζουν τα μυαλά περί "στρατηγικών συμμαχιών της Ελλάδας που συνιστούν ασπίδα προστασίας για τα εθνικά μας συμφέροντα", εννοώντας τις ευκαιριακές και συγκυριακές συγκλίσεις με Ισραήλ, Αίγυπτο, Ιταλία, Γαλλία κλπ σκορπώντας σύγχυση και παραπληροφόρηση στους Έλληνες πολίτες.
Σε αγαστή συνεργασία με το εθελόδουλο πολιτικό σύστημα, καλλιεργούν ψεύτικες προσδοκίες περί σωτηρίας του έθνους από εκείνους που ιστορικά έχουν πιστοποιηθεί είτε ως αδιάφοροι για πάρτη μας, είτε ως εχθροί του ελληνισμού!!
Αντί να προετοιμάζουν τη χώρα τόσο σε υλικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο για πολεμική σύγκρουση με την Τουρκία, η οποία προ πολλού έχει διαβεί τον Ρουβίκωνα του casus belli με την εν γένει συμπεριφορά της απέναντι στην εθνική κυριαρχία Ελλάδας και Κύπρου, επιδίδονται σε ένα επικίνδυνο ρεσιτάλ σαχλαμάρας, με ανιστόρητα και αυθαίρετα σοφίσματα.
Αποκρύπτουν πως η Τουρκία κατάφερε να διεκδικεί όσα διεκδικεί σήμερα, ακριβώς γιατί της "έκαναν πλάτες", οι "φίλοι, σύμμαχοι και εταίροι" Αμερικάνοι, Γάλλοι, Ιταλοί και Βρετανοί, από τις αρχές του 20ου κιόλας αιώνα μέχρι σήμερα.
Για τους Γερμανούς δεν γίνεται καν λόγος, αφού αυτοί υπήρξαν οι εμπνευστές και οργανωτές της εξόντωσης όλων των χριστιανικών πληθυσμών, σε μια πρόβα τζενεράλε του ολοκαυτώματος των Εβραίων 20 περίπου χρόνια αργότερα. 
Και όμως.
Παρά την τόσο μεγάλη αρνητική ιστορική εμπειρία από παραπλανητικές υποσχέσεις και στη συνέχεια "αδειάσματα" των "φίλων, συμμάχων και εταίρων", οι ίδιες και απαράλλαχτες μαλακίες εκστομίζονται και σήμερα, καθιστώντας τον Ελληνισμό  άβουλο θεατή του συστηματικού αφανισμού του.
Δεν ήταν άραγε οι "φίλοι σύμμαχοι και εταίροι" που διακήρυτταν την ιστορική απαίτηση να "πάρει πόδι" η Τουρκία από την Ευρώπη, που υπόσχονταν την παράδοση (έγινε προσωρινά) της ανατολικής Θράκης και των παράλιων της Μικράς Ασίας στην Ελλάδα, που προωθούσαν την δημιουργία ανεξάρτητου κράτους Πόντου-Αρμενίας, που εισηγούνταν την μετατροπή της περιοχής της Κωνσταντινούπολης σε κρατίδιο υπό διεθνή επιτροπεία και άλλα εξόχως ευεργετικά υπέρ των Ελληνικών συμφερόντων, για να έρθουν στη συνέχεια και πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις, ν' ακυρώσουν τα προαναφερθέντα-υπεσχημένα και να φιλοδωρήσουν τον Ελληνισμό (καθώς και τους δύστυχους Αρμένιους) με την μεγαλύτερη εθνοκάθαρση του 20ου αιώνα;
Αυτοί δεν έδωσαν το δικαίωμα στην  Τουρκία να επιβουλεύεται τον Ελληνικό χώρο, ήδη από την κατάπτυστη συμφωνία της Λωζάνης, στην οποία η Τουρκία παρέστη ως νικήτρια δύναμη και η Ελλάδα/σύμμαχος της Αντάντ ως ηττημένη(!!!);
Πόση αγυρτεία απαιτείται για ένα ακόμη ρεσιτάλ σαχλαμάρας;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου