Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Με 2.000 δολάρια το μήνα θα εγκατασταθούν στη Λιβύη οι «εξεγερμένοι» της Συρίας, που υποστηρίζονται από την Τουρκία, Ελλάδα, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ...

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
«Ο Τύπος δεν θέλει να ενημερώσει τον αναγνώστη,
αλλά να τον πείσει πως τον ενημερώνει»
Nicolás Gómez Dávila (1913 – 1994)
Οι "μαχητές της Συρίας" που αγωνίστηκαν να πέσει το "αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς του Άσαντ" και υποστηρίζονται από την Τουρκία, την Ελλάδα, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ, θα μεταφερθούν στη Λιβύη για να βοηθήσουν την παράνομη "κυβέρνηση εθνικής συμφωνίας" (GNA).
Πρόκειται για την κυβέρνηση-μαριονέτα που έχει αναγνωριστεί από τη δύση -και την Ελλάδα-, κι η οποία υπέγραψε το "Μνημόνιο Συνεργασίας για την οριοθέτηση ΑΟΖ Τουρκίας-Λιβύης"... όπου η σημερινή είδηση από το Bloomberg: Turkey to Deploy Navy to Guard Tripoli as Syrian Rebels Join War κι όχι από κάποια ασήμαντη ιστοσελίδα ή ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Πριν από αυτή την επίσημη έκθεση, μόνον οι "συνωμοσιολόγοι και ψεκασμένοι" μιλούσαν για τον ρόλο των πολλών χιλιάδων πλήρως "φιλοξενούμενων και προστατευόμενων" της τρομοκρατικής οργάνωσης "ελεύθερος συριακός στρατός" στην Ελλάδα, πρώην στενό σύμμαχο των Κούρδων και της Αλ Κάιντα που πολεμούσαν τη νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας.
Στις 25 Δεκέμβρη, ανήμερα των Χριστουγέννων κι η δημοσιογράφος Lindsey Snell μετέφερε την είδηση, πως δηλαδή η Τουρκία προσφέρει στους μαχητές του "ελεύθερου συριακού στρατού" (FSA) μισθό 2.000 δολαρίων το μήνα για όσους εγκατασταθούν στη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου