Σάββατο 20 Ιουνίου 2020

Με τις ευχές της Ευρώπης & της Ελλάδας... δύο τουρκικές στρατιωτικές βάσεις στη Λιβύη της Ε.Ε.!

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
«Ο "Τουρκικός Εθνικός Όρκος"...
Αποτελεί την σιδερένια γροθιά του έθνους...
αποτελεί τη θεμελιώδη αρχή η οποία διέπει την ανεξαρτησία μας
μέσα στις (χρυσές) δέλτους της ιστορίας»
Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ
Απόφαση της Οθωμανικής βουλής (28 Γενάρη 1920)

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναδεικνύεται σε έναν μεγάλο πολιτικό ηγέτη.
Αγαπημένος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, όχι μόνον υλοποιεί τον "Τουρκικό Εθνικό Όρκο", που 'πάει γάντι' στη "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια" και το ΝΑΤΟ, αλλά ακόμη περισσότερο τον επεκτείνει για τα συμφέροντα της "πολιτισμένης" δύσης και στη Λιβύη.
Ο "Τουρκικός Εθνικός Όρκος", δηλαδή η απόφαση της Οθωμανικής βουλής (28 Γενάρη 1920), με την οποία ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ την  προβάλει ως "εθνικό όρκο", αγώνα εναντίον των ειρηνευτικών συνθηκών του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, που προβλέπει την προσάρτηση άλλων περιοχών στο Ιράκ, τη Συρία και την Ελλάδα (Κύπρο, Θράκη, Αιγαίο).
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κι ο Φαγέζ Μουσταφά αλ-Σαράζ, "πρωθυπουργός"-μαριονέτα του δυτικού προτεκτοράτου της Λιβύης, δύο χωρών που είναι στενή σύμμαχος η επίσημη Ελλάδα, με έργα και συμμαχική δράση (τα περί "ψευτοσυμφώνου" Τουρκίας-Λιβύης μόνον για εσωτερική κατανάλωση και προετοιμασία αποδοχής τετελεσμένων, όπως ακριβώς "εργάστηκαν" όλοι για το ξεπούλημα της Μακεδονίας, αλλά και τη συμφωνία με Ιταλία [Βλέπε σε: ΑΟΖ Ελλάδας Ιταλίας... Πανηγυρίζουν οι εθνοκτόνοι!]), αποφάσισαν τη δημιουργία τουρκικής στρατιωτικής-ναυτικής βάσης στη Μισράτα, πόλη και στρατηγικό λιμάνι στη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου