Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ...

Δεν υπάρχει πλέον η παραμικρή αμφιβολία για το ΠΟΙΟΣ κρύβεται πίσω από την "γραμμή παραγωγής" καταγέλαστων και αλλοπρόσαλλων ανακοινώσεων της παράταξης Κωβαίου όλο αυτό το διάστημα, από την εκκίνηση της προεκλογικής διαδικασίας μέχρι σήμερα.
Και να ήθελε να κρυφτεί, η αδημονία για καρέκλα, η ψυχόρμητη ανάγκη για "ρόλους", η ακόρεστη δίψα για παραγοντισμό, δεν τον αφήνει.

Ο Υβριστής του Μάρκου στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση*  και σημερινός ενορχηστρωτής (αυτή κι αν είναι Η κωλοτούμπα!!)  της επικοινωνιακής σαχλαμπούρδας της παράταξης του απερχόμενου δημάρχου, το έχει τερματίσει.
Ένας απαρχαιωμένος, μουμιοποιημένος, εμφυλιοπολεμικής κοπής αντικομμουνιστικός αχαλίνωτος υστερικός λόγος, αναμεμιγμένος με μπόλικες δόσεις προκαταβολικών δηλώσεων "σεβασμού" επί προσωπικού, που καταλήγει όμως πάντοτε -δια των εντυπωσιακών αλμάτων λογικής- σε άκρως παρανοϊκά συμπεράσματα.
Και προσβολές, βαρύτατες προσβολές για την προσωπικότητα των αντιπάλων.
Αυτούς που υποτίθεται πως "σέβεται"!
Αδιακρίτως.

Πληροφορηθήκαμε λοιπόν μέσα από πρόσφατο "πόνημα" του αυτοχρισθέντα Τιμητή των κοινών της Πάρου, πως ούτε λίγο ούτε πολύ, αν όχι όλοι, πλείονες εκ των συστρατευθέντων μετά του Ροκονίδα, δεν είναι τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο από ένα ανομοιογενές κράμα κομματικών εθελοντών, συγγενών, φίλων, κουμπάρων και κολλητών, συνεπικουρούμενων από μη ικανοποιηθέντες ρουσφετοζήτουλες, αντροχωρίστρες και κακοπληρωτές του δήμου!!!
Ότι από το σύνολο αυτών των υποψηφίων απουσιάζει το όραμα και η πολιτική σκέψη, αντισταθμιζόμενες από την εμπιστοσύνη και μόνο στις ικανότητες, την εντιμότητα και την πείρα του Κώστα.
Της πλάκας ψηφοδέλτιο κοντολογίς. 

Ενώ αντίθετα, το άλλο το καθαρό και άμεμπτο, το δικό του ψηφοδέλτιο, απαρτίζεται από συμπολίτες που προσέτρεξαν αυθορμήτως και αφιλοκερδώς να συνδράμουν στην υλοποίηση (ή στη συνέχιση υλοποίησης) του εμπνευσμένου σχεδίου και των μεγαλεπήβολων οραμάτων, όπως επί παραδείγματι αυτό περί μετατροπής της Παροικίας σε "πρωτεύουσα των Κυκλάδων"!
Γιατί όχι και της περιφέρειας Ν.Αιγαίου, ή ακόμη και της νοτιοανατολικής λεκάνης της Μεσογείου θα πρόσθετα εγώ... 

Διέλαθε της προσοχής του μαέστρου της κακόφωνης και ηχορυπαίνουσας προεκλογικής χορωδίας, πως αν δεχθούμε την αιτιολογική βάση της "αποδεικτικής" του μεθοδολογίας ως ορθή, τότε θα μπορούσε αντιστοίχως κανείς να ισχυριστεί δικαιολογημένα, πως στην παράταξη Κωβαίου τελικά συμμετέχουν κυρίως όσοι ικανοποίησαν τα αιτήματά (αλλιώς ρουσφέτια...) τους, καθώς και τα σκληροπυρηνικά και πειθήνια στελέχη της νεοδημοκρατικής αντίπερα όχθης κοκ!!
Εξυπακούεται πως δεν επετράπη η συμμετοχή σε συγγενείς, φίλους και άλλους "υπόπτους" για αντιπαριανή δράση...

Μιλάμε για ανάλυση υψηλοτάτου επιπέδου.
Που τσακίζει κόκαλα.
Μαζί και κάθε λογική και ψύχραιμη σκέψη. 

Αντί απολογίας (και δημόσιας αίτησης συγνώμης απαραίτητα!) για την προτέρα υβριστική απέναντι στον Μάρκο συμπεριφορά, συνεχίζει ακάθεκτος την τοξική του μπουρδολογία, υπό τα αμήχανα βλέμματα πολλών σοβαρών και σεβαστών ανθρώπων της παράταξής του, εναντίον των πολιτικών αντιπάλων του πια.
Να δούμε αν και που θα σταματήσει ο κατήφορος... 




*Στις εκλογές του 2014 μέσα από αυτό εδώ το ιστολόγιο συγκρούστηκα με όλους εκείνους που χυδαιολογούσαν σε βάρος του Κωβαίου, υπερασπιζόμενος το δικαίωμά του να είναι υποψήφιος δήμαρχος!!
Κάτι που ενώ δείχνει αυτονόητο, σημερινοί παρατρεχάμενοί του το αμφισβητούσαν σφόδρα εκείνη την περίοδο.
Κι επιδόθηκαν σ' ένα ιδιότυπο πολιτικό μπούλινγκ σε βάρος του.
Με "επιστολές" και ουχί μόνον!
Αυτό για την ιστορία.
Και έπεται συνέχεια... 

βλέπε σχετικά: 
 1)Ο κομμουνιστικός κίνδυνος (ή τα γαλάζια σου γράμματα).

2)Γίνεται μέλι το δηλητήριο;

3) ΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου