Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ...

Επιτέλους βρέθηκε κι ένας συμπολίτης (Π. Κεμπάμπης) από το ψηφοδέλτιο του Μ.Κωβαίου να τοποθετηθεί και για τα θέματα του τόπου, όχι αοριστολογώντας και γενικολογώντας, αλλά τοποθετούμενος συγκεκριμένα, τουλάχιστον για ορισμένα από αυτά.
Χωρίς ν' αποφεύγει τον "πειρασμό" να μηδενίσει το έργο της δημοτικής αρχής της περιόδου 1995-2002, (έτσι είναι, αν έτσι πιστεύει...) αναφέρεται σε τρία κομβικής σημασίας από αυτά:

1)Κατασκευή νέου λιμανιού.
2)Νέο δημαρχείο (ΞΕΝΙΑ)
3)Ανάπλαση παραλιακής Παροικίας.

Επειδή και για τα τρία είχα την κακή τύχη (δεχόμενος απίστευτες επικρίσεις πανταχόθεν)  να είμαι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΦΩΝΗ την περίοδο εκείνη, με δημόσιες τοποθετήσεις σε λαϊκές συνελεύσεις, παρεμβάσεις στον ΗΧΩ FM, με άρθρα σε εφημερίδες και επιστολές προς το δημοτικό συμβούλιο, εκφράζω την έκπληξή μου, που ο Πάνος δεν πήρε χαμπάρι τίποτε από αυτά και δεν έσπευσε να με συνδράμει στην προσπάθεια "αποτροπής της καταστροφής"...
'Η έστω να δράσει αυτόνομα ως όφειλε σαν ευαίσθητος πολίτης.
Τα θυμήθηκε όλα αναδρομικά και αργά, πάρα πολύ αργά.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ!!!
Από εκεί και πέρα παρατηρώ/διαπιστώνω άγνοια και μια σύγχυση σχετικά με το ποιοι ήταν οι φορείς υλοποίησης συγκεκριμένων έργων την επίμαχη περίοδο.

Πάντως -για να μην γκρινιάζω- έκανε σεφτέ στην συζήτηση των πραγματικών θεμάτων, άσχετα αν συμφωνεί η διαφωνεί κανείς με τις απόψεις του, επιμέρους ή γενικότερες.
Κι αυτό είναι καλό! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου