Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Δεν θα υπήρχε κατοχή αν δεν συναινούσαν με τον τρόπο τους όλα τα κόμματα της βουλής.

Με ποιο κριτήριο θα ψηφίσετε στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές; Για να τιμωρήσετε τον Τσίπρα; Ή για να μην ξανάρθει η δεξιά στην κυβέρνηση; Όποιο κι αν είναι το κριτήριό σας για να ψηφίσετε ένα από τα υφιστάμενα κόμματα του κοινοβουλίου, πρέπει να ξέρετε ότι πρόκειται για μια από τα ίδια.
Απέδειξαν ότι όλοι συμμετέχουν στην «κανονικότητα» του καθεστώτος κατοχής της πατρίδας μας, το οποίο βρίσκεται σε κρίσιμη καμπή. Κι επομένως χρειάζεται για τη νομιμοποίησή του, όχι μόνο εκείνες τις δυνάμεις που εναλλάσσονται στην κυβέρνηση προκειμένου να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις έναντι των δανειστών, αλλά και την αντιπολίτευση για να εκτονώνει την κοινωνική οργή και να δημιουργεί την εντύπωση πώς όλα είναι νόμιμα. Πώς τίποτε άλλο δεν μπορεί να γίνει εκτός από την πλειοψηφία που υπερψηφίζει, αλλά και μια αντιπολίτευση που καταψηφίζει καταγγέλλοντας γενικά και αφηρημένα τον καπιταλισμό και τα «μονοπώλια» (ΚΚΕ) ή τους «προδότες» (ΧΑ).
Όλα λοιπόν είναι απολύτως νόμιμα. Δεν υπάρχει κανενός είδους ουσιαστική κατάλυση του Συντάγματος. Δεν υπάρχει καθεστώς εκβιασμών και επιβολής από ξένα κέντρα των πολιτικών εκποίησης της χώρας. Δεν τίθεται καν ζήτημα εθνικής ανεξαρτησίας και αυτοδιάθεσης του ελληνικού λαού.
Δεν υπάρχει ζήτημα κατοχής, διότι – όπως μας εξηγούν οι ειδήμονες του κοινοβουλευτικού κρετινισμού – δεν έχουμε τανκς στους δρόμους. Λες και στην εποχή των τραστ, των καρτέλ, των «μονοπώλιων», όπως αρέσκονται να παπαγαλίζουν οι εκ Περισσού, δεν έχουμε δει, ούτε βλέπουμε κατάκτηση μιας χώρας με μη στρατιωτικά μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου