Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΓΚΑΙΡΙΑ!!!

Λες και το ήξερα (το ήξερα;)... 
πάτησε εδώ: ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ "ΦΩΝΗ" Η ΑΓΚΑΙΡΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;
Η Αγκαιριά κατάφερε το αδιανόητο:
Ξέμεινε από εκπροσώπους στο δημοτικό συμβούλιο!
Σε συμπολίτευση και αντιπολίτευση.
Είναι κι αυτό άλλο ένα "επίτευγμα" του χωριού.
Άλλωστε η απουσία ομαδικού/συλλογικού πνεύματος είναι παλιά και πικραμένη ιστορία.
Την έζησα στο πετσί μου το 2010, όταν τα "δίκτυα" και οι "γραμμές" με έστειλαν αδιάβαστο, τρίτο και καταϊδρωμένο αναπληρωματικό, σπρώχνοντας με το σύστημα, είτε της μονοσταυρίας, είτε της "ανταλλαγής" ψήφων με υποψηφίους της Παροικίας, των Λευκών και της Μάρπισσας, έναν και μοναδικό εκπρόσωπο στο όργανο λήψης αποφάσεων για τον τόπο.
Όταν η μικροψυχία συναγωνίζεται την ανοησία, αυτό είναι το προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα.
Και μην ακούσω μαλακίες περί τυχαίου και συμπτώσεων, γιατί η ανατομία του εκλογικού αποτελέσματος είναι αποστομωτική.
Μια ματιά δε στην συμπεριφορά των ψηφοφόρων των άλλων χωριών αρκεί ως επιβεβαίωσή μου.

Άντε, συχωριανοί και σε Κατώτερα (αν υπάρχουν) !!!
 

3 σχόλια:

  1. Μετά από αυτο το ντροπιαστικό και έμπαθες τίτλο " θα αποκτήσει φωνή η Αγκαιριά επιτέλους" μη αναγνωρίζοντας με τόλμη την προσφορά κάποιων που επί 9 χρόνια ήταν παρόντες στο Δ.Σ. ,σε όλες τις επιτροπές, σε όλες τις δράσεις στην πράξη κι όχι στα λόγια, τι να πει κανείς. Ακολουθείς με τον χειρότερο τρόπο αυτούς που τώρα κατηγορείς... η εμπάθεια κι ο εγωισμός σκοτώνουν κάθε ελπίδα. Λυπάμαι γιατί κάποτε πρόσφερες πολλά στον τόπο και κάποιοι στο αναγνώτισαν , τώρα βγάζεις μόνο κακίες...και αμπελοφιλοσοφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι ντροπιαστικός και εμπαθής λοιπόν ο τίτλος σε ένα κείμενο που αναφέρεται στην κακοδαιμονία ενός χωριού που εδώ και 10 χρόνια δεν είχε τον αναλογούντα σε αυτό αριθμό εκπροσώπων στο δημοτικό συμβούλιο (δηλαδή τρεις τουλάχιστον)με βάση την πληθυσμιακή του υπόσταση.
    Είναι έκφραση κακίας και ροπή προς την αμπελοφιλοσοφία η επισήμανσή μου για το αυταπόδεικτο:
    Προσωπικές (δηλαδή εγωιστικές) στρατηγικές με ανθρωποφαγικά ελατήρια, που αγνοούν ή και υπονομεύουν το συλλογικό συμφέρον.
    Να τα δεχτώ όλα;
    Εντάξει!

    Η υποτίμηση ή και παραγνώριση της προσφοράς "κάποιων" που επί 9 χρόνια συμμετείχαν στα δημοτικά δρώμενα, από που προκύπτει και δεν μπορώ να το καταλάβω;
    Πάντως συμφωνώ απόλυτα με τον ισχυρισμό σου πως ο εγωισμός και η εμπάθεια σκοτώνουν κάθε ελπίδα.
    Άλλωστε αν κάποιος δίδαξε ήθος μετά την πρόστυχη μεταχείριση που υπέστη το 2010,θα σε λυπήσω, αυτός δεν ήταν άλλος από την αφεντιά μου, που παρακάμπτοντας την όποια πικρία (αηδία καλύτερα) και φυσικά μη προσβλέποντας σε κάτι περισσότερο από το συμφέρον του τόπου, συνέχισα να στηρίζω το έργο της παράταξης στο σχηματισμό της οποίας έπαιξα καθοριστικό ρόλο και με την οποία υπήρξα και υποψήφιος.
    Και όχι μόνο υποψήφιος αλλά επιφορτισμένος επιπλέον με τον κρίσιμο τομέα της προεκλογικής προβολής μέσα από αυτό εδώ το ιστολόγιο, στο οποίο αν και μπορούσα δεν υπήρξε η παραμικρή προσωπική μου διαφήμιση παρά τις επίμονες πιέσεις των συνεργατών μου.

    Αυτά τα ολίγα.
    Για περισσότερες διευκρινήσεις παραμένω στη διάθεσή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πονάει η ρημάδα η α΄ληθεια φίλε Σπύρο και δεν είναι αποδεκτό να ξύνεις πληγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή