Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΣΑΝ ΔΕΝ ΦΕΛΑΣ ΑΓΡΙΕΥΕ...

*Είπαμε χρονιάρες μέρες να κάνουμε λίγο "κράτει" με τα πολιτικά και να το ρίξουμε -με την καλή έννοια- έξω, αλλά ο πανταχού παρών σατανάς δεν λέει να μας αφήσει.
*Απολαυστική μέχρι λιποθυμίας η προσπάθεια του αναστάντος πινόκιο (μετά την δεκαήμερο ταφήν)να ποδηγετήσει τις εξελίξεις για την νέα τετραετία και να θέσει τις βάσεις για το οικοδόμημα των εκλογών του 2014!
*Διάλεξε να "χρίσει" ως αυθεντικό εκφραστή της δυναμικής αντιπολίτευσης την περίοδο 2007-2010 τον Κώστα Μπιζά, με την υποσχετική για πιο δυναμική και πιο απαιτητική παρουσία στο μέλλον.
*Για το δεύτερο κανείς ασφαλώς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά, αφού οι προφήτες και οι κριτές δεν έχουν καμμία  θέση και είναι καταδικασμένοι σε διαρκή ανεργία μέσα στο ενάρετο πολιτικό περιβάλλον της Πάρου
*Αλλά η "μαιμουδιά" να παρουσιάζεται ως ο μόνος αντιπολιτευόμενος την δημοτική εξουσία ο Μπιζάς, έδωσε την ευκαιρία στο γνωστό "κέντρο" να ξεπεράσει τον ...εαυτό του, στον δε απερχόμενο δημοτικό σύμβουλο να απωλέσει και το τελευταίο ίχνος πολιτικού αυτοσεβασμού.
*Επιμένουμε στον όρο αυτοσεβασμός, γιατί ο σεβασμός στους συναδέλφους του χάθηκε κάπου στα μέσα του περασμένου χειμώνα στις ατέρμονες "ΑΞΙΕΣ-διαπραγματεύσεις" για το μεγάλο  ρεσάλτο!
Χάθηκε με την ιστορική εκείνη γραπτή (!!) ομιλία του -ύμνος στην πολιτική γενναιότητα- περί μη αναγνώρισης ή αν προτιμάτε αποποίησης των προσωπικών  ευθυνών για το περιβόητο "σκάνδαλο" της σχολικής επιτροπής της οποίας ήταν μέλος! Έσπευσε τότε να τις χρεώσει στον δήμαρχο  γιατί έτσι τον ορμήνευσε η καινούργια πολιτική συντροφιά!
*Η "αντικειμενική" λοιπόν δημοσιογραφία (πουλημένοι οι μεν-μοικανός ο δε!) βάσει ποιών δεδομένων επιδίδεται σε  χαρακτηρισμούς και αξιολογήσεις;
*Πόσες και κυρίως ποιές αποφάσεις καταψήφισε επί 4 ολόκληρα χρόνια ο νέος "εκλεκτός" του αθέατου υποβολέα; Προχθές ακόμα, περιχαρής έδινε θετική ψήφο στον απολογισμό της δημοτικής αρχής που κατά τ' άλλα διαφωνούσε ριζικά με τις επιλογές της!!!
*Πότε και για ποιά θέματα συγκρούστηκε με την δημοτική εξουσία;
*Πότε προέβη σε κινήσεις μείζονος πολιτικής πίεσης;
*Γιατί εκτός από τα επετειακά ψελλίσματα περί ελλιπούς καθαριότητας της Παροικιάς και κάτι άλλα "ψιλά" περί παραλιακής, κάστρου, κλπ. τον κύριο Μπιζά δεν τον θυμόμαστε να "γκαζώνει" για κάτι άλλο!!
*Θυμόμαστε επίσης , αυτούς που τώρα "αδειάζει" και προσβάλλει με την ανέντιμη πολιτικά στάση του, να κοντράρονται σκληρά για μια σειρά θέματα με την συμπολίτευση και να χαρακτηρίζονται γραφικοί από τους δημοσιογραφικούς του "αναδόχους", όταν εκείνος έκανε κατά το κοινώς λεγόμενο την "πάπια".
*Τα όσα παραθέτουμε, δεν είναι αυθαίρετες υποκειμενικές εκτιμήσεις και προβοκατόρικης στόχευσης παρεμβάσεις. Είναι Γ Ε Γ Ο Ν Ο Τ Α που τεκμηριώνονται με αδιάσειστα στοιχεία.
*Ή  εμείς είμαστε  τόσο μαλάκες και στραβοί και δεν καταλαβαίναμε τι μας γινότανε όλο αυτό το διάστημα ή θέλουν να μας τρελλάνουν.
*Μέσα σ' όλα αυτά έσκασε μύτη και ο Καβάλης, γράφοντας για τις εκλογές μια από τις πιο καταπληκτικές ατάκες της ζωής του: όσοι δούλεψαν ανταμοίφθηκαν!!
*Αφού έφτασε στο σημείο ο Καβάλης να εξυμνεί τις αρετές της δουλειάς(!!!), εμείς τι να πούμε.
Άλαλα τα χείλη των ασεβών...

34 σχόλια:

  1. Θαυμαζω το μεγαλειο του πινοκιο, γιατι τοσο ψεμα και τοση κωλοτουμπα δεν θα υπαρξει ξανα , αλλα δεν ξεχνω και ποσες φορες ο κ.Κ.Μ.σε τοποθετησεις του , αν και των θετικων επιστημων(οπου μαθαινεις αναλυση συνθεση, εχανε το δασος για το δενδρο.Αναζητηστε επιτελους την ουσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μην τους χαλατε τα σιροπια/σε ενα, δυο, τρια κανεις δεν ξερει χρονια θα τον σταυρωσουν κι αυτον οπως εκαναν με αλλους/τα ωσανα τα διαδεχονται τα αρον αρον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ματαιοπονείτε όσοι στέλνετε χυδαία και υβριστικά σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην τα βάζετε με τον μελοντικό ΑΞΙΟ δήμαρχο της Πάρου, γιατί άμα γκαζώσει θα βάλει την γυναίκα του να σας δείρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o πινοκιο δεν ανεβαζει στο ασχετο τον Μπιζα/ προσπαθει να ριξει τον Κωβαιο που ειχε τα περισοτερα κερδη στις εκλογες.
    να το θυμαστε ο αρχιψευτης ξαναχωθηκε στα εσωτερικα της Νεας δημοκρατιας για να προκαλεσει φαγωμαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οταν ο Κ.Μ. επεμενε οτι θα παει σπιτι του κ δεν θα ασχοληθει με τα κοινα τι μεσολαβησε κ αλλαξε αποψη? μαλλον εχει κακους συμβουλους απο τα νοτια της Παρου κ απο την απεναντι Ναξο κ να μαθει, αν θελει να εχει βλεψεις, να καθαριζει ο ιδιος κ οχι η γυναικα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αμαν ρε παιδια με αυτο τον πινοκιο! Αμαν! Εκανε η μυγα κωλο και εχεσε τον κοσμο ολο.Αμαν.Ποιος τον...διαβαζει? Ποιον επηρεαζει.Σιγα μην κοντυνει ο πινοκιο των Κωβαιο.Ελεος.Μην τρελλαθουμςε μεταξυ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. με τετοιο προσωπικο λογικο ειναι να πηγαινει κατα διαολοu η νεα δημοκρατια στη παρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εχουν παθει κολοπιλαλες γιατι προσπαθησαν να χασει ψηφους ο Κωβαιος και να τον κραξουν σαν προδοτη διπλα και τριδιπλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παιδιά μας συγχωρείτε για την παρέμβαση, αλλά έχουμε την εντύπωση πως λογαριάζετε όλοι σας χωρίς τον νέο "ξενοδόχο" της γαλάζιας παράταξης.
    Το νέο πρόσωπο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στις μελλοντικές πολιτικές διεργασίες,είναι άλλο,αν και στην ίδια "πλευρά" με τον Μπιζά. Το όνομα αυτού Ιωάννης Ραγκούσης γιατρός το επάγγελμα.Οι 1142 ψήφοι των περιφερειακών, δεν συγκρίνονται με τις ψήφους που μάζεψε ο νεοεμφανισθείς καρδιολόγος στις δημοτικές εκλογές.Άλλο πράγμα είναι 40 κι άλλο 3 υποψήφιοι να μοιραστούν αναγκαστικά τους τρεις ή τρισήμισυ χιλιάδες ψήφους μιας παράταξης.
    Αυτά για να μη σας κοροϊδεύουν με μαθηματικές αλχημείες φθηνού εντυπωσιασμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κοφτε το γιατι αηδιασα εκλογες δημοκρατικες διαδικασιες και τριχες κατσαρες στημενο το παιχνιδι κι ο διαιτητης στο κολπο Ας ψηφιζει το 10 με 15% και πολλα λεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε φιλαράκια πολιτικοί αναλυτές ,τον Κοντό γιατί τον αφήσατε στην απέξω ; Ο Λούης δηλαδή δεν παιζει; Άστε να τσουλήσει λίγο το 2011 να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκκος του καθενός ανάλογα το πόστο του και βλέπουμε. Ο Μπιζάς πάντως έχει την μεγαλύτερη βάση και πανκυκλαδικό πεδίο δράσης. Σε αυτό θα μετρήσει το μπόϊ του και όχι σε βαφτίσια, γάμους ,πανηγύρια και μνημόσυνα..
    Άντε να χαρείτε καλά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.Τα ξαναλέμε στις πίτες με αρχή στον Αρχίλοχο τον Γενάρη, που θα κατακάτσει κι ο κουνιαρχτός στην Αγ. Άννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο πινοκιο ξεπερασε τον εαυτο του, γιατι γνωριζοντας βεβαια οτι απο το δικαστηριο δεν εχει να περιμενει τιποτε, ασχολειται με το μοιρασμα των θεσεων απο την παραταξη Βλαχογιαννη.Αχ τι κανουν τα ξενυχτια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αν περιμενεις αυτη την τετραετια να μετρηθει το μποι του καθενος ζητω που καηκαμε.το μετρησαμε με σκαρτο μετρο με τα μνυμοσυνα και τα βαφτισια οχι με την ντομπροσυνη
    και την προσφορα.οι ελληνες δεν ξερομε τι μας γινεται.τον πολιτικο μια τον θελομε τιμιο και σταρατο μια τον θελομε γατονι και μπασμενο στα κολπα να δουλευει ολο το κοσμο.για να μη πολυλογουμε χαος γενικο.να μη γρινιαζομε για τη καταντια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εσείς τα ψέλνετε στον πινόκιο εμείς τ' ακούμε.
    Πάντως νάναι καλά ο άνθρωπος μας κάνει και γελάμε.
    Μας αποκαλεί μπλογκ-μερεμέτι και κρυφο-πασοκ.
    Μας μετράει για καμμιά εκατοστή επισκέψεις ημερησίως και μας χαρακτηρίζει και υβριστές του.
    Ο "μεγαλοεργολάβος" της μπλογκόσφαιρας μάλλον κοιμάται κι ονειρεύεται την δική μας επισκεψιμότητα. Τώρα για τις κλαπαρχιδιές περί "κρυφο" και τα σχετικά ένα τον συμβουλεύουμε: ας βρεί επιτέλους το στίγμα του κι ας κατασταλάξει ιδεολογικά και πολιτικά -μόνο με δραμαμίνες μπορεί να τον διαβάσει κανείς- και μετά δεχόμαστε μαθήματα ειλικρίνειας και εντιμότητας.Το σίγουρο είναι πως με τέτοια θεματολογία θα τον χάσει η έγκυρη και αντικειμενική δημοσιογραφία (μπχχχ) και θα τον καλωσορίσουμε σύντομα στην σατιρική ομήγυρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αληθευει αυτο που εμαθα για τον πινοκιο πως βρηκε την δημοσιογραφικη ταυτοτητα την σκαναρισε και στην εστειλε με e-mail?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ντροπη σας τετοιες μερες! Ο Πινοκιο βρηκε το φαρμακο και ζητα, με τροπο βεβαια, να του στειλουμε μελι.Αντε ολοι μαζι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. xaxaxaxa
    πλάκα έχετε ρε παλικαράκια της ανώνυμης δακτυλογράφησης.
    όταν βάλετε και τα ονοματάκια σας από κάτω θα σας απαντήσω εγώ πρώτος επώνυμα για όλα τα θέματα που έχετε αναρτήσει ως τώρα. εκτός και αν φυσικά επηρεάζεται η εργασία σε σχέση με άλλες υπηρεσίες? δεν καταλάβατε? ε είστε και λίγο άσχετοι μάλλον. πάντως πλάκα έχτε, γράψτε κι άλλα να γελάσουμε και που θα πάει, θα πάρετε και εσείς κάποια θεσούλα και κάποιο μισθάκο. το παν φαίνεται από τον τρόπο καταγωγής του καθενός. πονάει πολύ ε? ε τι να κάνουμε. αν δεν μπορε΄'ιτε να το αντέξετε πηγαίνετε στις Φιλιππίνβες που κάνει ζέστη.
    πάντως όσο γράφετε γελάμε και λίγο μέρες μοναξιάς που μας πλήττουν εδώ στο νησί. αλλά στεναχωριέμαι γιατι κάθε πρωί μήνες τώρα κανείς από την παρέα στις καφετέριες δεν διαβάζει αριστοφάνη..... πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

    οπαδός του μέγιστου ΚουντρομιχαλοΒλαχοΜΕρεμετ Καλακώνοβιτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η επιλογή σου να μην απαντήσεις είναι αναγκαστική γιατί απλούστατα δεν έχεις "απαντήσεις" και τις τζάμπα-μαγκιές σου αλλού.
    Κρύβεσαι πίσω από την "ανωνυμία" μας γιατί είσαι κότα και δεν τολμάς να αντιπαρατεθείς με την πραγματικότητα την οποία επίμονα προβάλλουμε, όταν άλλοι την συσκοτίζουν.
    Τα περί θέσεων, μισθών και δεν συμμαζεύεται μη τα λες κοιτάζοντας τον καθρέπτη.
    Το πιο ακατανόητο απ' όσα έγραψες πάντως, είναι ο καημός σου ανορθόγραφε και ασύντακτε κάκιστε δακτυλογράφε για την επισκεψιμότητά μας.

    ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ ΚΑΙ ΚΟΥΝΗΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αριστοφάνη , εδώ που φτάσαμε ( κατρακύλα )καλύτερα να μη μιλάμε ιδεολογοπολιτικές ενσταλάξεις και κατασταλάξεις. Όλοι για το προσωπικό μεροκάματο πάμε και όλοι γνωριζόμαστε συναμετάξυ μας. Κατεβάστε τόνους κι ανεβάστε ευπρέπεια λόγου και αυτοσεβασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμε 8:15. Σου συνιστούμε να κοιτάξεις επειγόντως το πρόβλημα με τις ακατάσχετες ιντερνετικές πορδές σου, γιατί ενδέχεται αυτές να εκπορεύονται όχι από τον πρωκτό σου, αλλά από τον εγκέφαλό σου, ή το τμήμα τέλος πάντων του εγκεφάλου σου που λειτουργεί και παράγει πολιτική σκέψη. Καλές εξαερώσεις !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμε 9:26, κανείς δεν πρέπει να "κόβει" το ψωμί του άλλου,εφόσον αυτό βγαίνει με νόμιμα και τίμια μέσα,αλλά θα πρέπει να καταλάβεις πως εμείς δεν είμαστε ομάδα που βιοπορίζεται απο την ενασχόληση με την πολιτική. Ούτε σαν βασική ούτε σαν συμπληρωματική εργασία.
    Την ανάγκη να χαμηλώσουν οι τόνοι, πρώτοι εμείς την έχουμε απαιτήσει,δεχόμενοι συνεχείς επιθέσεις με χυδαιολογίες και ύβρεις απο τους εργολάβους της λασπολογίας που νόμισαν πως θα διατηρήσουν ισόβιο μονοπώλιο στην μπλογκόσφαιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ρε Αριστοφανη τι θα γινει με την παρτη σου?οπως γουσταρη ο καθε τενεκες σε καρφιτσωονει.
    σε κλανουν και δεν τουσ κλανεις με τη σειρα σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ριξτε κανενα βλεφαρο στην ΑΝΤΙΠΑΡΙΑ ΦΩΝΗ και καμαρωσετε την δημοκρατια του κυριου Δ.Μ.Μ./
    πεφτει ψαλιδι που παει συννεφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τα δημοσιεύματα είτε αυτά γίνονται επώνυμα είτε ανωνυμα μπορει να συμβάλλουν τόσο αρνητικά όσο και θετικά σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο.Η τελευταία χρονιά στην Πάρο η καλύτερα το γεγονός της χρονιας που πέρασε για την Πάρο ηταν η παραπληροφόρηση.Πιστεύω επειδή σας παρακαλουθώ ότι ως τώρα έχετε δράσει ως αντίδοτο της παραπληροφόρησης και γι αυτό ευχομαι η ανατολή της νέας χρονιάς να σας δίνει δύναμη για καλή συνέχεια, Το σχολιό μου αυτό απευθύνεται σ'αυτούς που θα χαιρόντουσαν όπως προκύπτει απο μερικά σχόλια εάν εσεις σταματούσατε την προσπάθεια αυτή ισως πιό πολυ και απο τον πινόκιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αριστοφάνη, για την ευπρέπεια και τον αυτοσεβασμό δεν λες κουβέντα. Αυτά και τα λοιπά δεν απαιτούνται όπως λες αλλά κερδίζονται με την κοινωνική συμπεριφορά μας και όχι με κούφιες αντιπαραθέσεις και διαφεύγοντα αέρια, λόγω χαλάρωσης των ηθών και του πρωκτού. Κάτι αυτό που λέμε η αγωγή του πολίτη, ξέρεις. Στο μικρό αυτό τόπο μας ιδιαίτερα το ζητούμενο είναι τα πρώτυπα. Αν ξέρεις κανένα, δείξτο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Επίπεδο κλανιάς και πορδής, το ιντερνετικό κλάσιμο σε όλο του το μεγαλείο, μπράβο σας, να ευχηθώ και εις ανώτερα. Αμπελοφιλοσοφία και δήθεν πολιτικό κυριλίκι, υπογράψτε, επώνυμα και κανένα σχόλιο να δούμε και εμείς οι αναγνώστες, ποιοι κύριοι μας κάνουνε μάθημα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ο αριστοφανης απο την πρωτο κειμενο που σηκωσε συνεχεια γραφη για ευπρεπεια και αυτοσεβασμο. σε κατι φιλελευθερους και τρυπολογους να τα πειτε αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ο xaxaxaxas των χριστουγεννων παει χαθηκε.
    δεν προκειται να μaθουμε ποτε ποιες θεσεις δοθηκαν αντιπαροχη στα παιδια του Αριστοφανη.
    την "εκανε" κατα Φιλιπινες μερια.δεν αντεχεται τοση μοναξια με μοναδικη παρηγορια τον πινοκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ.
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΝΕΧΕΣΤΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή