Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

*Εντυπωσιακή η παρουσία του δικηγόρου Κ.Μπαλίκου στον ΗΧΩ.
Εντυπωσίασε με την απλότητα και την μεστότητα του λόγου του. Γέμισε τον ραδιοφωνικό αέρα όχι με  στομφώδεις παπαριές, αλλά με γνώση και νομικά επιχειρήματα.
Έπεισε όχι με τις υστερικές κραυγές εμπάθειας και μίσους για τον αντίπαλο, όπως συνηθίσαμε ν΄ακούμε από άλλους και μάλιστα συναδέλφους του, αλλά με την ηρεμία και την τεκμηρίωση των απόψεών του. Μπράβο!
*Χαμός γίνεται αυτό τον καιρό με το θέμα των περαιώσεων.
Μπαλάκι ο κόσμος από την εφορία στις τράπεζες, μετά  στους λογιστές και πάλι από την αρχή.
Αυτό το σύγχρονο κρατικό άγος ποιός θα το εξαφανίσει;
*Μετά σου λένε πάταξη της γραφειοκρατίας: για να πληρώσεις στην εφορία μια οφειλή πάνω από 500ευρώ πρέπει να τρέχεις στις τράπεζες να στήνεσαι με τις ώρες για να σου δώσουν τραπεζική επιταγή και να την πας στην εφορία, η οποία αυτή όπως και όλες τις επιταγές που μαζεύει από τους οφειλέτες τις προσκομίζει στις τράπεζες για τις δοσοληψίες της. ΧΑΟΣ!
*Αυτό είναι το μαρτύριο του Σισύφου σε σύγχρονη εκδοχή!
*Το επαρχιακό οδικό δίκτυο σε πολλά σημεία έχει μαύρα χάλια.Είναι ανάγκη να γίνουν εργασίες διορθωτικού χαρακτήρα γιατί θα τσακιστούν άνθρωποι.
*Δεν συζητάμε για το θέμα της έλλειψης φρεατίων για τα βρόχινα νερά, γιατί η οκτάχρονη ΑΞΙΑ επαρχιακή διακυβέρνηση δεν καταδέχτηκε ν' ασχοληθεί με τόσο ευτελή θέματα. Ας είναι!
*Τώρα ο Καβάλης ανακάλυψε την σημασία των έργων που κάνει το λιμενικό ταμείο. Έπρεπε να περάσουν οι εκλογές, να χάσει η παράταξή του για να δεί το φως το αληθινό!
*Όαση στην χειμωνιάτικη ερημιά μας οι προβολές των κινηματογραφικών λεσχών. Αν συμμετείχαν περισσότεροι ιθαγενείς τι καλά που θά ήταν!
*Τι σου είναι η σκοπιμότητα: ακούω κάποιους να ουρλιάζουν για το ενδεχόμενο να καταργηθεί το σχολείο των Λευκών και θυμάμαι που κάποτε αντιδρούσαν στην αναβάθμιση σχολείων άλλων περιοχών, ισχυριζόμενοι πως λόγω μικρού αριθμού μαθητών η καλύτερη λύση θα ήταν η κατάργησή τους  και η μεταφορά των μαθητών στην Παροικία. Η απόλυτη συνέπεια!

15 σχόλια:

  1. Για την περαίωση να τονίσουμε ότι δεν είναι υποχρεωτική. Καλό θα είναι οι λογιστές να ασχολούνται με τους πελάτες τους και να τους ενημερώνουν σωστά για το εάν θα πρέπει να κάνουν περαίωση ή όχι. Ο κόσμος είναι ανενημέρωτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχως που μας εκανε την Μαρινα στη Ναουσα.Της τρελης εγινε.Της τρελης. Τετοια εργα θελουμε και με εργολαβο επιλογης μας ε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Πινοκιο νομιζει οτι δημοσιογραφει.Το μπλογκ του που γραφει ολα τα ψεματα νομιζει οτι εχει ειδησεις.Οντως μωραινει κυριος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνοι σας τα γράφετε μόνοι σας τα σχολιάζετε, μια χαρά σας βρίσκω!Σμπύρος κερνάει Σμπύρος πίνει...η αλήθεια είναι ότι με 134 ψήφους έχεις το δικαίωμα να λές ότι θέλεις....Τυχαίο? Δεν νομίζω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα μπορούσες τουλάχιστον να μας εξηγούσες στην πρώτη πρόταση, πως συμβιβάζεται το "μόνοι σας" με το "Σμπύρος";
    Γιατί εξήγηση και ανάλυση στη δεύτερη πρόταση, μόνο από μέντιουμ μπορούμε να αποσπάσουμε. Εκτός κι αν είσαι λάτρης της Σ-μπύρας και μιλάς υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας.
    Πάντως αυτοσχολιασμούς και άλλα τέτοια στημένα καραγκιοζιλίκια θα τα βρείς στα μαγαζιά που προτιμάς και γουστάρεις.Κόβε λάσπη τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα βλεπετε τον Σπυρο στον υπνο σας και με 134 και με 34 και 3,4 ψήφους.αυτος ηταν ανεκαθεν το μεγαλο αγκαθι. πεσατε πανω του ολα τα λαμογια να τον καταπιειτε.ακομα και ατομα που βαλανε υποψηφιοτητα στον ιδιο συνδυασμο τον πολεμησανε βρωμικα και πισωπλατα. τυχαιο δεν νομιζω/?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. oπατις την πεσανε στον Σπυρο παλι τα μπουμπουκια.
    αντεστε να γλυψετε καμια κατουρημενη ποδια ρε λεχριτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πράγματι έπαιξε δυνατά ο Κωστάκης.
    χρειαζόμαστε τέτοιες φωνές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πόσο σας χαλά ο Σπύρος κουφαλίτσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλο για τον Σπύρο γράφετε, καμιά ευχή όμως δεν διαβάζω. Σήμερα ας του ευχηθούμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! για την γιορτή του, όλα καλά στην ζωή του & την οικογένειά του. Με αγάπη μια κουτοπαριανή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. παιδια γερα με τσαμπουκα/ ειστε το μονο ανοιχτο στο κοινο του μπλογκ χωρις λογοκρισια/εγω επιμενω αριστοφανικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευχαριστούμε και τον Α.Λ. και τον προχθεσινό φίλο για τα ενθαρυντικά τους μηνύματα.
    Σας διαβεβαιώνουμε πως θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε αυτό το προφίλ όσο διάστημα λειτουργεί η ιστοσελίδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ένας λόγος που δεν ανακατεύομαι στα πολιτικά είναι η φοβερή κακία που σέρνεται για ορισμένα άτομα που έχουν βοηθήσει να πάμε μπροστά.Ο δεύτερος είναι η κουτοπονηριά των Παριανών να αγκαλιάζουν κάθε νεοφερμένο κερατά που τους παραμυθιάζει.Τα βλέπω και στο ποδόσφαιρο Εκεί τουλάχιστον ξεδίνω. Ξεφτύλα και πάλι Ξεφτύλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ξεφτύλα δε θα πει τίποτα. παιδιά διαμάντια και αντί να τους υποστηρίζομε τους βαράμε. είμαστε άξιοι της τυχης μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ε σεις, την ξεφτιλα που τρωμε απο αυτη την ιστορια με τα δηθεν προβληματα των εκλογων που την πατε?Αν ειχε κερδισει με 16 ετσι θα εκανε? Αντε πια!Αντε πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή