Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΗΘΙΚΟΝ; ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ!

*Μουδιασμένος ο κόσμος, μικρή η κίνηση στην αγορά της Πάρου μόλις 4 μέρες πριν τα Χριστούγεννα. Κι όταν λέμε αγορά δεν κυριολεκτούμε. Αυτή θυμίζει νεκροταφείο. Εννοούμε το σύνολο των καταστημάτων παντού στο νησί.
*Δεν μας έφτανε η κρίση, έχουμε και τα ΜΜΕ που μας βομβαρδίζουν καθημερινά με τις απαραίτητες δόσεις κατάθλιψης, έτσι για να σφίξουν λίγο οι κ..οι κι αν υπάρχει μια υποψία αγοραστικού ενδιαφέροντος να την διώξουν κι αυτήν.
*Μετά σου λένε κινδυνεύει η ορνιθοπανίδα του Αμαζονίου. Γεμίσαμε παπαγαλάκια στην Ελλάδα, το καταλάβατε; Να κάνουμε εξαγωγές προς Βραζιλία μεριά...
*Θα είχε τρομερό ενδιαφέρον μια έρευνα σχετικά με τις καταναλωτικές συνήθειες των αιρετών μας. Τότε και μόνο τότε θα είχαμε έμπρακτες "αποδείξεις" αναφορικά με την ειλικρίνια ορισμένων παριανοπατερούληδων όταν χύνουν μαύρο δάκρυ για την τοπική οικονομία κι επιδίδονται σε εκκλήσεις και κόντρα εκκλήσεις υπέρ της τοπικής αγοράς.
*Εμείς γνωρίζουμε κάποιους (σσς!) που αν μπορούσαν, ούτε το νερό που καταναλώνεται στο σπίτι τους δεν θα ήταν Παριανό...
*Έχουμε κι ένα prestige βρε αδερφέ!
*Η καταστροφή του υδροβιότοπου στον Κάμπο καλά κρατεί. Εκεί που φύτρωναν βούρλα και καλαμιές, τώρα ξεφυτρώνουν οικοδομές, όλως τυχαίως. Οι αρμόδιοι εφαρμόζουν τον χρυσό κανόνα: "δεν ξέρω , δεν είδα, δεν άκουσα". Στο επόμενο συνέδριο θα το ρίξουμε πάλι στα οικολογικά μνημόσυνα και η ζωή συνεχίζεται. Καλά συνέδρια παιδιά!!

7 σχόλια:

  1. Η ζημια που κανουν τα απολυτως ελεγχομενα δελτια ειδησεων που ταϊζουν καθε βραδυ το πανελληνιο ειναι τεραστια.Κανεις πλεον δεν ξερει τι συμβαινει, που ζουμε, ποια ειναι η πραγματικοτητα.Με πολυ μεγαλη ο αρμοδιος υπουργος(?)καταφερε να αφαιρεσει καθε ιχνος αληθειας απο την ενημερωση μας ενω ταυτοχρονα το μουσι παει συνεφο.Το χειροτερο δε ειναι οτι και οταν θα ερθει η ωρα να μας πουν και καποια αληθεια κανεις δεν θα τους πιστεψει.Αλλα λιγο τους απασχολει θα εχουν παραδωσει την σκυταλει στην αλλα συμορια.Φευ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα που δεν φυτρωνουν βουρλα στον καμπο φυτρωνουν αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια απορια εχω:θα ειναι και ο αρχιτεκτων της επιτυχιας και βουλευτης του νομου μας στην πιτα καθως και η εκλεκτη του παναξια? Μηπως μπαταραμε παλι?Δεν ξερω μπορει να εγινε παλι πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πάνε να κόψουν το κεφάλι τους οι νεκροθάφτες της Νέας δημοκρατίας κι ας αφήσουν κατά μέρος τις πίτες.Μας ξεφτύλισαν οι μπαγλαμάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι νεκροθάφτες έχουν όνομα και διαδρομή στον χώρο και στον τόπο μας. Νάσαι σίγουρος ότι σε αυτούς θα " πέσει " και το φλουρί! Το ζητούμενο είναι εσύ θα πας εκεί να πιείς σούμα και να φας κομμάτι απ ΄την "πίτα" ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κλειστε τις χχχχχχχχ τις τηλεορασεις να παει στο διαολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αλλοι τρωνε τις πιτες,αλλοι βουτανε τα ταψια, και αλλοι ταιζονται μονο απο τα ψιχουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή