Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ!

*Ανακοίνωση για την ανακάλυψη νέας μορφής ζωής έκανε η ΝΑΣΑ και τάραξε τα λιμνάζοντα νερά της διαστημικής έρευνας.
Συγκεκριμένα,  σε ξεχασμένη κάλπη των δημοτικών εκλογών, εντοπίστηκε το βακτηρίδιο Vlachogiannius-EKPP/EGM-1, το οποίο τρέφεται με ψηφοδέλτια ετεροδημοτών, αντιπάλων συνδυασμών,  με ιδιαίτερη προτίμηση σ' εκείνα του "Πάρος-ΑΞΙΑ".
*Πληροφορίες από το ακρωτήριο Κανάβεραλ, αναφέρουν, πως κλιμάκιο συνεργατών της κ. Πρωτολάτη με επικεφαλής τον Κ. Δραγάτη έσπευσαν εκεί, προκειμένου να επιβεβαιώσουν ιδίοις όμμασι την ανακάλυψη και να πάρουν επιστημονικές απαντήσεις για την οδυνηρή ήττα της 15ης Νοεμβρίου!
*Και μια και ξαναπιάσαμε το γαιτανάκι των εκλογών.
Ήθελα νάξερα, ποιός μισάνθρωπος (από την Νομαρχία ακούστηκε) επέλεξε για μία ακόμη φορά το Α' δημοτικό της Παροικιάς για εκλογικό κέντρο,
μετατρέποντας το ιερό δικαίωμα-καθήκον της ψήφου σε τυρρανία για τους γέροντες, πάσχοντες, τραυματίες και ΑΜΕΑΙ., όταν το γειτονικό Λύκειο προσφέρεται με όλες του τις ανέσεις για τους συνανθρώπους μας.
Ελπίζουμε τέτοια χοντρομαλακία να μην επαναληφθεί μελλοντικά, γιατί δεν προσβάλει μόνο αυτές τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, αλλά τον ίδιο τον -όποιο- πολιτισμό μας.
*Εάν επαναληφθεί, έχει να φάει κράξιμο ο τενεκές που θα το επιβάλλει, που θα φύγει πετώντας από το πόστο του!

2 σχόλια:

  1. Νομιζα οτι θα ελεγες για τον γιατρο που κανει μεταμοσχευση μυτης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανονικά, θάπρεπε να έχουμε κάνει μεταμόσχευση νεύρων, για ν' αντέξουμε τα καραγκιοζιλίκια.
    Αλλά, ξέρω το μυαλό σου εσένα, που αλλού;
    Στον αγαπημένο μας πινόκιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή