Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε ή κάνουμε γαργάρες!!!

*Ακούσαμε καλά ή όχι; Μέχρι κι ο Κάστρο (ο Ραούλ όχι ο Φιντέλ, μην τρελλένεστε) υιοθέτησε το σύνθημα "ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε", στη προσπάθειά του να δικαιολογήσει τις μεταρρυθμίσεις στο οικονομικό σύστημα της Κούβας. Τώρα αυτό είναι καλός ή κακός οιωνός για το "κόκινο νησί";
*Αν πατήσει κι εκεί πόδι το ΔΝΤ, τότε η παγκόσμια κυριαρχία του νεοφιλελευθερισμού θα είναι απόλυτη!
*Παραμονές δημοτικών εκλογών κι ένα συμπαθέστατο γεροντάκι με ρόλο στο ΚΑΠΗ, προσπαθώντας να μας εξηγήσει γιατί στηρίζει την Γρηγορία, μας πέταξε την εξής ατάκα: χρειάζεται να γίνει αλλαγή. Στο κάτω κάτω τόπε κι ο Γιωργάκης: ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε!!
Και συνέχισε να διπλώνει ψηφοδέλτια και να τα βάζει σε φακέλλους, προφανώς για να τα δώσει για χρήση σε άλλους "συνταξιδιώτες"...
*Από το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο,που ήταν μονοθεματικό (απολογισμός-ισολογισμός) η πιο ενδιαφέρουσα παρέμβαση ήταν αυτή του Καλακώνα, που τόνισε την ανάγκη να διενεργηθεί έλεγχος, για ν' αρχίσουν επιτέλους να πληρώνουν δημοτικά τέλη κι οι ασυνείδητοι, που είναι πολυάριθμοι.
*Τώρα γιατί δεν είδατε ή ακούσατε καμμιά αναφορά γι αυτό το τεράστιο θέμα, μη ρωτάτε εμάς.
Νάναι καλά τα μέσα (μεταξύ αυτών και τα μπλογκς) που έχουν χώρο και χρόνο για καλωσορίσματα και αποχαιρετιστήρια, αλλά για τέτοια ευτελή θεματάκια δεν τον χαραμίζουν.
*Κι επειδή πιάσαμε τα του δημοτικού συμβουλίου: οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι κοπανατζήδες έλαμψαν πάλι δια της απουσίας τους!
* Στα παπάρια τους κι η παλιά κι η νέα εντολή!
*Η είδηση πως το δημοτικό συμβούλιο δεν θα είχε οριακή απαρτία στις τελευταίες συνεδριάσεις του, αν δεν μετείχαν οι αποτυχόντες να επανεκλεγούν Καλακώνας και Χασούρης, εκτός από τον Αρκά και τον Κοντό, όπως φάνηκε δεν απασχόλησε κανέναν άλλο!
Κατά τ' άλλα όλοι κόπτονται για τους θεσμούς!
*Πάντως η γαργάρα έγινε πλέον life style στην πολιτική ζωή.

15 σχόλια:

  1. Κατι ειπα εγω για τις κατσαριδες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απ οτι βλεπω ο πινοκιο ακομη δεν γυρισε απο τις διακοπες του και το ψεμα παει συννεφο.Αντε ρε μεγαλε και Φωσκολος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε νεα κριση του σημερα ο πινοκιο δηλωνει στο μπλογκ του μπαταρολος.Γυρισε σε φορμα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αριστοφάνη μην μας ταϊσεις άλλο Σπύρο γιατί θα κάνουμε διαδικτυακό εμετό στο τέλος...μην καρφώνεστε άλλο, φτάνει πιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ. Αριστοφάνη : 1- Σοσσιασιαλισμός και νεοφιλελευθερισμός αντάμα μας τελείωσαν ας μη το κουράζουμε άλλο. 2- Έχεις ξαναδεί στο τέλος του έτους να συζητείται/ εγκρίνεται (ορκωτούς κτλ) ο ισολογισμός/απολογισμός του προηγούμενου χρόνου; 3- Το 2004-05 επιτροπή συστήθηκε για τα υπόγεια- ανώγεια και κλειστους ημιυπαίθριους χώρους σε σπίτια,ξενώνες και ξενοδοχεία . Θυμάσαι; Ή μόνο το θυμόμαστε μ ε τ ά τις εκλογές. 4- Για τους κοπανατζήδες και λοιπούς ξαναπέστο γιατί δίκιο έχεις και είναι κακό σημάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aνώνυμε 2.46: κατανοούμε πως ταράζεσαι, όπως και αρκετοί άλλοι του φυράματός σου, στο άκουσμα και μόνο αυτού του ονόματος, αλλά εμείς δεν θα σου κάνουμε τη χάρη να τον "εξαφανίσουμε" όπως κάποιοι άλλοι αδέσμευτοι και αντικειμενικοί έκαναν ολόκληρη τετραετία.
    Η δέσμευσή μας για μη-λογοκρισία είναι αυταπόδεικτη, δημοσιεύοντας το σχόλιό σου, παρά το γεγονός ότι είναι εμπαθές και ατυχές μαζί.
    Απορούμε όμως με την ανοχή σου απέναντι σ' αυτούς που "τα χώνουν" και προβάλλονται κατά τρόπο αλητήριο και ξετσίπωτο που δεν ερεθίζει όμως το ευαίσθητο στομαχάκι σου.
    Όσον αφορά το κάρφωμα, πρόσεχε γιατί κάθεσαι πάνω σε ταβανόπροκες και δεν το κατάλαβες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τάκη πιάσε μια Καρατζοευριπίδη να φτιάξει η όρεξη του 246,τον βαρυστομάχιασες με τον ακατανόμαστο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αφηστε τους ΑΞΙΟΥΣ στο πονο τους.
    εδω χασανε αυγα και πασχαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δυστυχώς κι ενώ διανύουμε τον τέταρτο μήνα ζωής, κάποιοι αναγνώστες δυσκολεύονται να κατανοήσουν την φυσιογνωμία και το ρόλο αυτής της ιστοσελίδας.
    Εμείς δεν δηλώσαμε και δεν το παίζουμε "ενημέρωση", αντιγράφοντας και αναμεταδίδοντας ειδήσεις και σχόλια άλλων πηγών.
    Δεν ισχυριστήκαμε πως είμαστε ανεπηρέαστοι και παντογνώστες.
    Έχουμε ΑΠΟΨΗ και την προβάλουμε κατά τρόπο σατιρικό, χωρίς να θυσιάζεται η ουσία στο βωμό της πλάκας.
    Γι αυτό το λόγο μην κουράζεστε να στέλνετε μηνύματα για την ανάγκη να το ρίξουμε στην ειδησεογραφία.
    Δεν θα πάρουμε. Συγγνώμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. anonymos eipe exei aporia kai anysyxia gia ton pinokio ton janaproslabane toy afxomaste na kontynei h myth toy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ φίλε 246 πέραν της όποιας εμπαθειάς σου θα πρέπει πρώτα να κριτικάρεις ορθολογικά και μετά να κάνεις τις εκτοξευσεις σου. Η σημερινή κατάντια μας οφείλεται και απο τα ανύσπρακτα δις των χορτάτων που καλύπτονται απο τις περαιώσεις.
    Τό ίδιο και στον δήμο (ο Σπυρος ξέρει) δεν πληρώνουμε και περιμένουμε τις ρυθμίσεις ή τις διαγραφές και εαν ειμαστε ευκαιριακοί της αρπακτης παίρνουμε το καράβι και άντε ψάξτε μας Τα κορόιδα πληρώνουν και οι έξυπνοι την κοπανούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αριστοφάνη όσοι αντιμετώπισαν στομαχικές διαταραχές με τις αναφορές σου στον Σπυράκο
    πρέπει να ένοιωσαν πολύ καλύτερα διαβάζοντας τις σάχλες και τα σάλια του Κωστάκη στα 'ΑΞΙΑ Νέα του Δραγάτη και Σια'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΓΩ ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ. ΤΟΝ ΚΑΛΑΚΩΝΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝΕ ΣΑΝ ΒΡΑΣΤΟ ΑΥΓΟ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΑΓΕ ΑΝΥΠΟΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ.ΚΑΤΙ ΑΧΡΩΜΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΙΖΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΠΑΙΧΤΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έχετε βαλθεί να τσαντίσετε τον 2.46 και να μας τα ξαναψάλλει, ή κάνουμε λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΝΑΤΑΝ ΟΙ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑΚΟΥΛΗ ΜΟΥ ΘΑΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΠΡΑΜΑ. ΦΛΟΜΟΣΑΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΡΟΟΘΗΣΕΙΣ ΚΡΑΤΑ ΜΕ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΩ ΣΚΕΤΗ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑ

    ΜΑΣ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΕΣΑΝΕ ΜΕΓΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή