Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ!

*Ο καιρός περνάει γρήγορα και ειδικά για τις γυναίκες και την πολιτική (θηλυκού γένους και τα δύο) είναι ανελέητος. Και καλά οι γυναίκες έχουν την λύση του μακιγιάζ, του μπότοξ και δεν συμμαζεύεται.
Η έρμη η πολιτική, δεν έχει τέτοιες διεξόδους, δεν έχει καν επιλογές. Ή μάλλον έχει μια αναγκαστική επιλογή: Να προχωρήσει μπροστά!
*Άσχετα με την μανία καταδίωξης που καταδυναστεύει τα μυαλά των Γρηγοριανών σκληροπυρηνικών και την κ...α για τσακωμούς, η πολιτική μας εκπροσώπηση  θα πρέπει επιτέλους ν' ανασκουμπωθεί και ν' αρχίσει να "τσακώνεται" με τα προβλήματα του τόπου.
*Τα μέτωπα είναι αρκετά και θέλει δουλειά. Θέλει και ομοψυχία. Θέλει και αλληλοστήριξη. Αν με το καλημέρα αρχίσουν οι γνωστές μαλακιούλες και τα αδειάσματα και οι λογικές της διακριτικής υπονόμευσης..."χέσε θέατρο και κατούρα παράσταση".
*Η διαφορετική θέση "έχει θέση". Αυτός που δεν "έχει θέση", είναι ο καιροσκοπισμός κι από τέτοιον στη Πάρο δόξα τω Θεώ... 
*Ονόματα, προς το παρόν δεν λέμε, πολιτικές οικογένειες δεν θίγουμε. Θάμαστε όμως εδώ, βιγλάτορες και θα παραφυλάμε! Το νού σας πονηρούληδες!
*Η "σπουδή" του λιμεναρχείου (υπερβολική) ελπίζουμε να μην παραμείνει στα επίπεδα του ασφυκτικού ελέγχου των μικρο-ψαράδων, αλλά να επεκταθεί και σε άλλους, "απαγορευμένους" μέχρι σήμερα "χώρους", της παρανομίας. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε θα δείτε "γλέντια".
*Η ΑΝΟΧΗ προς τις καταπατήσεις των παράκτιων ζωνών, αιγιαλών, παραλιών κλπ τελείωσε!
Ο καθείς θα βρεθεί προ των ευθυνών του!
*Η νέα θεσμική οντότητα του Δήμου, πιστεύουμε θα βοηθήσει να κερδίσει ο δημόσιος χώρος σε βάρος του αδηφάγου ιδιωτικού.

7 σχόλια:

  1. Να αφήσουμε τον λιμενάρχη να κάνει την δουλειά του και την κάνει καλά. Ας αφήσουμε τα ΄γλέντια΄και τους εκφοβισμούς και μάλιστα για χώρους που εμπλέκονται και ΄άλλοι ΄θεσμικοί παράγοντες. Ποιά είναι η ΄νέα΄ οντότητα του Δήμου σε επίπεδο προσώπων για να τα μάθουμε κι εμείς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς ανώνυμε δεν εκφοβίζουμε κανέναν.Απλά προειδοποιούμε και προτρέπουμε να κάνουν οι αρμόδιοι σωστά τη δουλειά τους.Και όταν λέμε σωστά, εννοούμε ολοκληρωμένα, προς πάσα κατεύθυνση.Αν δεν το κάνουν θα μας βρούν μπροστά τους, η αλήθεια είναι επώδυνα!
    Τώρα σχετικά με το ερώτημα που θέτεις τι να σου πούμε.Δεν κατάλαβες τι γράψαμε.Μιλήσαμε για θεσμική οντότητα κι όχι γενικώς και αορίστως περί οντότητας. Ρίξε κανένα βλέφαρο στον "Καλλικράτη" και μετά μιλάμε.Και πάνω απ' όλα μην προτρέχεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιδιά καλά ξηγιέστε.προχθές οι λιμενικοί στριμώξανε έναν παπού χταποδά γιατί δεν είχε γραμμένη στην άδεια την μπραγκαρόλα.Πάλι στα μικρά ψαράκια θα εφαρμοστεί ο νόμος.τους καρχαρίες να δούμε πότε θα μολάρουνε το δίχτυ να τους γραπώσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρήστο, όταν γράφουμε, το κάνουμε με υπευθυνότητα κι όχι για χαβαλέ! Ξέρουμε κι εμείς ανάλογα περιστατικά. Το θέμα όμως είναι τι γίνεται με τα όργια που αναφέραμε κι αν υπάρχει διάθεση να σταματήσουν. Εμείς αναμένουμε.
    Επί σκοπόν φυσικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά ήρεμα.Το έχουμε κατ' επανάληψη πει:
    δεν υπάρχει περίπτωση να δημοσιεύσουμε υβριστικό κείμενο, είτε συμφωνούμε, είτε διαφωνούμε με το μήνυμα που περιέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η οντότητα, Αριστοφάνη, αφορά την προσωπικότητα και όχι τον θεσμό ΄Καλλικράτης΄που οι οντότητες,τα πρόσωπα καλούνται να τον εφαρμόσουν. Γιαυτό , για όποιους δεν καταλαβαίνουνε το εξειδίκευσα ΄.. σε επίπεδο προσώπων..΄ και ο νοών νοείτω. Τον Καλλικράτη τον έχω βλεφαριάσει και παραμένω ακίνητος στην γραμμή εκκίνησης μέχρι να πέσει η πιστολιά να τρέξουμε στον Μαραθώνιο. Το ΄γλέντι΄τώρα κάτι σαν καβγά το έπιασα , χαίρομαι όμως για την διευκρίνηση οτι εννοείς την προτροπή και συμφωνώ ΟΛΟΙ οι αρμόδιοι να κάνουν σωστά την δουλειά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή