Τρίτη 28 Μαΐου 2019

EΡΑΝΙΣΜΑΤΑ (ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ)

Αποτέλεσμα εικόνας για κομμουνια


*Όταν το επίσημο αποτέλεσμα του ΥΠΕΣ δίνει 51,06% στον Μάρκο και 48,94% στον Κώστα, εσύ δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες πως το exit-poll σου με 54% και 46% αντίστοιχα, υπήρξε απόλυτα (!!) επιτυχημένο.
Αν μάλιστα, λάβουμε υπόψιν την παράμετρο Νάουσα, η οποία διέψευσε (η μόνη έκπληξη) τις προσδοκίες της πλευράς Ροκονίδα για άνετη πρωτιά, οπότε θα είχαμε πλήρη αντιστροφή του αποτελέσματος, τότε καταλαβαίνεις πως μιλάμε για διάψευση των ευρημάτων, αγαπητέ Τάσο...

*Η επικράτηση Κωβαίου δεν οφείλεται μόνο στα τραγικά λάθη της πλευράς Ροκονίδα, κυρίως επικοινωνιακού χαρακτήρα.
Η βγαλμένη από τις πιο σκοτεινές σελίδες της μετακατοχικής ιστορίας μας προεκλογική "δραστηριότητα" πολλών (υπήρξαν αρκετές τιμητικές εξαιρέσεις) εκ των "επιμενουπραξιτών" (πατώντας ακριβώς πάνω στα αδιανόητα λάθη της άλλης πλευράς), κατάφερε να διεγείρει αντιΚΚΕ σύνδρομα, φοβίες και ανασφάλειες συντηρητικών πολιτών -ιδιαίτερα σε αυτό το χωριό- και να κλέψει στο νήμα μια άνετη επικράτηση των αντιπάλων.

*Επειδή είμαι δίκαιος άνθρωπος και δεν διστάζω όπως κατακρίνω τα κακά, κατ' ανάλογο τρόπο να εκθειάζω τα καλά, οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στη "Φωνή της Πάρου" για την άμεμπτη προεκλογική της στάση.
Δεν θυμάμαι ποτέ άλλοτε ένα έντυπο μέσο στο νησί να έχει κρατήσει τόσο σθεναρά "ίσες αποστάσεις" από τους δυο αντιπάλους.

*Αλήθεια η ανεπάρκεια του δήμου Πάρου να παραδώσει τα αναλυτικά αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών μέχρι αυτή την ώρα, είναι άλλο ένα εύσημο της "πετυχημένης" δημοτικής μας  αρχής;





Αποτέλεσμα εικόνας για κομμουνια


*Αν δεν το έχετε καταλάβει κάποιοι αγοραίοι πολυλογάδες επιμενουπραξίτες, εκτός από την εύθραυστη πλειοψηφία σε επίπεδο διοίκησης νησιού (14-13 γαρ), η διοίκηση της Παροικιάς θα είναι εξαρχής υπόθεση ΚΑΙ των δυο πλευρών, καθότι το σκορ έγραψε 14-14!
Θα υπάρχει κοντολογίς ΔΥΑΡΧΙΑ είτε γουστάρετε είτε όχι.
Τα άλλα περί συμπαγούς και αρραγούς παράταξης μέχρι το τέλος της τετραετίας εδώ είμαστε και θα τα δούμε.
Να διαψεύδονται εννοείται...

*Να δω με τι μούτρα θα συνυπάρχουν και θα συνεργάζονται κάποιοι χυδαίοι πολιτικάντιδες, με τα "παλιοκομμούνια" και τους "άθεους" της άλλης πλευράς.
Όσοι φυσικά εξ αυτών κατάφεραν να εκλεγούν...

*Μέσα σ' όλα στέρεψε και το Ποτάμι.
Μάλλον θυμίζει διαρροή σε καζανάκι...




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου