Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ,ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ,ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ...

*Ένα μεγάλο μπράβο στην αστυνομία για την σύλληψη των δραστών των ληστειών.
Έστω και με καθυστέρηση έκαναν αποτελεσματικά τη δουλειά τους.
Όχι τίποτα άλλο δηλαδή, αλλά να, έτσι για να "σφίγγουν λίγο οι κώ..ι"!

*Τους άλλους αρχιληστάρχους του ΔΝΤ,  ποιος θα τους μπουζουριάσει;

*Μέσα σ΄ όλους "ξύπνησε" κι ο κωστάκης ο  -περιφερειακός ντε- και έθεσε το θέμα της ελλιπούς αστυνόμευσης στον υπουργό με έγγραφο, το οποίο πριν φτάσει στα χέρια του παραλήπτη έγινε δελτίο τύπου! Πρωτοφανές!!
Στις 9 έμαθε ο κουφός πως πέθανε η γυναίκα του!!
 Ή αλλοιώς: ΈΓΚΑΙΡΑ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΆ!!
Ούτε δεκαπέντε ληστείες δεν έγιναν, γιατί βιάστηκες τόσο; Το καλό πράμα αργεί να γίνει...
Οπότε τώρα αν συγκινηθεί ο υπουργός και στείλει κανέναν  αστυνομικό;
Ηθικόν δίδαγμα νο1:  κατόπιν ενεργειών μου μπλα,μπλα,μπλα...
*Μα κανένας σας ρε μπαγλαμάδες τόσο καιρό δεν το σκέφτηκε;
Κανένας δεν ασχολήθηκε με το φλέγον αυτό θέμα;
Ηθικόν δίδαγμα νο2: Ο Βλαχογιάννης φταίει για τις ληστείες!
*Τα πρακτικά ούτε που τα κοιτάζουμε. Θα διαβάσουμε τα Νέα και θα φωτιστούμε...
*Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ, ποιο παλληκαράκι κατηγορούσε κάποτε κάποιον δήμαρχο για μετατροπή της ουσιαστικής πολιτικής δράσης, σε κούφιο επικοινωνιακό παιχνίδι αυτοπροβολής...

*Το πρόβλημα της κατάχρησης των φυτοφαρμάκων θα πρέπει κάποια στιγμή ν΄αποτελέσει αντικείμενο σοβαρής ενασχόλησης των τοπικών αρχών.
Δυστυχώς μέχρι σήμερα το μόνο που έγινε ήταν η σύσταση επιτροπής περιβάλλοντος χωρίς ποτέ αυτή η επιτροπή να κάνει ούτε μια συνεδρίαση!
Για ελέγχους ούτε λόγος...
Βέβαια το θέμα είναι τεράστιο και αποτελεί μέρος του γενικότερου προβλήματος της ανεξέλεγκτης απόρριψης τοξικών ουσιών στο περιβάλλον.

*Αν ακούγατε τον Λεβεντάκη, το μεσημέρι στον ΗΧΩ θα καραφλιάζατε!
Ξέρετε γιατί;
Γιατί η θαυμαστή και άμεμπτη  -για την αντικειμενική δημοσιογραφία- οκταετία της κ.Μανέτα της επονομαζόμενης "καπετάνισσας", ήταν -σύμφωνα πάντα με τον διάδοχό της- οκταετία καμένης γης!

*Και τι δεν ακούσαμε από τα χειλάκια του:  Μίλησε για έλλειψη οργάνων μέτρησης της τεχνικής υπηρεσίας, για  εκμετάλλευση των δημοτικών γεωτρήσεων από ιδιώτες, για απαιτητά χρήματα από διαφόρους, για, για, για συντρίμμια και θρύψαλα...

*Και λέμε εμείς, που είχαμε κατ΄επανάληψη προεκλογικά διερωτηθεί, αν όλα έγιναν τέλεια στην Αντίπαρο και όλα τα στραβά ψωμιά τα έκανε ο δήμος της Πάρου:
Αν, λέμε αν ρε αδερφέ, είναι αλήθεια τα καταγγελλόμενα από τον Λεβεντάκη, τότε ή ανίκανοι και άσχετοι είναι κάποιοι που μας τάπρηζαν με την προπαγάνδα τους υπέρ της κυρίας προέδρου και επί μια οκταετία δεν κατέγραψαν  ούτε μια αστοχία, ένα λάθος βρε αδερφέ, ή ... κάποιο λάκκο έχει η φάβα της καλής δημοσιογραφίας!
Διαλέγετε και παίρνετε.
Εμείς πάντως μπερδευτήκαμε περισσότερο!
Αλλά θα έχει και συνέχεια το σήριαλ της χρυσής οκταετίας...

29 σχόλια:

  1. ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΠΙΝΟΚΙΟ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ!
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ.
    ΕΝΑΣ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ
    ΣΠΟΤΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟ ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟΥ 'ΑΝΩΝΥΜΟΥ' ΚΑΙ ΚΑΛΑ.
    ΠΑΡΟΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρα είναι ώρα Νικολάκη να ζητήσουμε και μία άλλη προσφορά έτσι για να δεις πόσο φθηνότερη θα είναι και πόσα θα χάσεις εσύ. Έτσι είναι. Ας πρόσεχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νικολάκης; Ποιός Νικολάκης; Συνακρόαση έχουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αριστο θα άκουσες και την αγγελία " χάθηκε το υγειονομικό με τον χειριστή του " ο κ.Ανδρόνε απάντησε: δεν ξέρω ρωτήστε αλλού και έχει δίκιο. Το ψάχνουμε αλλά τον Ευριπο δεν τον ρωτάει κανείς γιατί? τι φοβούνται? Μην του χαλάσουν τις διακοπές.
    Νομίζω ότι κατάντησε φαρσοκωμωδία πλέον.
    Σε ότι αφορά τα φυτοφάρμακα δεν συμφωνώ μαζί σου διότι πλέον δεν υπάρχει γή έγιναν όλα τσιμέντα τα οποία σε λίγο θα τα ανακυκλώνουμε για να τρώμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρίστο δεν είναι δα τόσο κακό να κινειται ενας εκλεγμένος για την λύση των προβλημάτων.Αυτό είναι υποχρέωση.Εδώ σε βρίσκω φάουλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΡΝΙΘΕΣ:Τι να μας απαντήσει κι ο Ανδρόνε.
    Μήπως τον πληροφόρησε κανείς για το "τρίγωνο των Αξίων"(όπως λέμε "τρίγωνο των Βερμούδων")και τα μυστήρια που το περιβάλλουν;

    10:13: Εσύ είσαι οφσάιντ γιατί δεν καταλαβαίνεις στοιχειώδη πράγματα.
    Ένας πολιτικός πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικός στις κινήσεις του, σεβόμενος τους θεσμούς γενικά, ειδικότερα αυτούς στους οποίους μετέχει.
    Πέρα από το επικοινωνιακό παιχνίδι που ολοφάνερα παίζει, είναι απαράδεκτο, ένα μέλος ενός πολιτικού οργάνου να απευθύνεται, όχι στο προεδρείο αυτού του οργάνου, όπως προβλέπεται, επιδιώκοντας την ενασχόληση με το πρόβλημα και την επίλυσή του, αλλά απευθείας σε υπουργούς ή άλλους ανώτατους κρατικούς λειτουργούς, λες και είναι εκείνος ο εκπρόσωπος αυτού του φορέα.
    Η δημοκρατία και οι θεσμοί έχουν κανόνες, που ξεπερνούν τις θεμιτές μέχρις ενός ορίου, ανθρώπινες ματαιοδοξίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για την περίφημη οκταετια της καπετάνισσας μην έχετε καμία αμφιβολία: έσπειρε τον όλεθρο, επώασε ένα συνδυασμό τραβεστί (ενωτική κίνηση προόδου) και σε λίγα χρόνια κανείς δεν θα τη θυμάται. Το έργο του λεβεντάκη εύκολο, αν σκεφτεί κανείς ότι παρέλαβε καμμένη γή, αλλά δεν έχει ξεκινήσει σεβόμενος τις αρχες τις απόλυτης διαφάνειας και ισονομίας. Αν διαβάσατε την απάντηση του συνδυασμού Μένουμε Αντίπαρο (πολύ άστοχο όνομα, αφού αν εσείς δεν μένετε εκεί, ποιος μενει;) θα διαπιστώσετε το καθαρό μυαλό αυτών των πολιτών, αλλά και ότι αυτή ακριβώς η κυβερνητική ανεπάρκεια της καπετάνισσας ανάγκασε υγιείς ενεργούς πολίτες να κατεβούνε στις εκλογές και να διεκδικήσουν θέση στο Δημο. Και τα κατάφεραν. Το ανέφερε ο κ. Λεβεντάκης; Όχι, το παν είναι να εγκριθεί ο προϋπολογισμός.

    Για να δούμε το δήμαρχο Λεβεντακη στα θέματα που καίνε: βιολογικός-αφαλάυωση-Ακονητός-ανακύκλωση-κλειστές παραλίες-κλειστά μυαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H Μανέτα ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΉΤΗΤΑ ήταν η καπετάνισσα στο καράβι της Αντιπάρου.
    Χρέη πράκτορα ποιός εκτελούσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μήπως θα πρεπε κάποιος να ενημερώσει τους Παριανούς & Αντιπαριώτες ότι την ευθύνη για το αεροπλάνο την έχει κυρίως το Βελέντζιο ίδρυμα, και η πρόεδρός του? Πότε θα μας ενημερώσουν τέλος πάντον αυτοί που έχουν την υποχρέωση και να μην ζητάμε ευθύνες από αυτούς που δεν έχουν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατι μου φαινεται οτι τον Κωστακη καποιοι τον σπρωχνουν Αυτοι οι καποιοι εσπρωχναν αλλον που την πατησε οποτε Κωστακη προσεχε. Οσο για το αεροπλανο η κυρια προεδρος τι κανει?Αν δεν μπορει η αν εξυπηρετει αλλα συμφεροντα να παει σπιτι της κ να αναλαβει καποιος που εχει τα κοτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γειάσου ρε 9,49 μεγάλε πολιτικέ αναλυτή. Τι σχέση έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο ; Ο Μπιζάς ήτανε Κωστάκης το 2002 , έγινε Κώστας το 2006 και τώρα είναι ο κ.Κώστας Ν. Μπιζάς για σένα και για μερικούς άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. λαμόγια ξεσηκωθείτε...πάνε να μας φάνε τη μάσα οι ντόπιοι πάλι και θα μείνουμε εκτός όπως και παραμονές των εκλογών!!! Νικόλάκη πες στον Ηλία και Σπύρο πιάσε μια μαρίδα. χαχαχχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. o κωστακης πονταρε τελεια κ ας κοροδευετε.τοπεξε απογοητευση αδειασε τους κουπεπιτες πατησε στους αξιους χρησιμοποιησε τη νεα δημοκρατια βοηθηθηκε απο σογια δραγατομπελεγρηδες κ τα ρεστα κ φουλ για τις επομενες εκλογες.η μαχη θα γινει μεταξυ κωστακη ραγκουση κ κωβαιου θα δειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ντροπη σου Λεβεντακη που αναπαραγεις τα ψευδη της προκατοχου σου.Δεν θα πας μακρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σχόλια υβριστικά δεν δημοσιεύουμε.
    Να μη λέμε τα ίδια και τα ιδια! Δεν μας ενοχλούν οι πιπεράτες λέξεις, αλλά η χυδαιότητα της συναρμογής τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Α. 3.30 , άλλαξες καπέλλο και συνεχίζεις την ΄ανάλυση΄; Ο Κ.Ν. Μπιζάς δεν έχει καβάντζες και σόγια,που άλλοι το 2002, δόσανε την καρέκλα στον Μεγάλο. Τιμήθηκε και τίμησε μέχρι το τέλος με συνέπεια το 33% της Κίνησης 2006 όταν ο επικεφαλής και ο άλλος κουπεπίτης την ξεσκίσανε και όρμησαν στα οφίτσια. Με συνέπεια και συνέχεια στην ΝΔ, βούτηξε στα βαθειά νερά και κολυμπάει για όλους μας στις Κυκλάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τι μας λες ρε 4,46 καταλαβες;δεν εχει σογια ο κωστακης;κ το μπιζαδικο τι ειναι εισαι στα καλα σου;δεν εχει καβατζες ο κωστακης;δυο εφημεριδες κ μπλογκ που αβανταρανε;τιμησε μεχρι τελος με συνεπεια;που την ειχε κανει με ελαφρα πηδηματακια ενα χρονο πριν κ εκανε παζαρια με τη γρηγορια;μοναχα οι δυο κουπεπιτες ορμησαν στα οφιτσια αυτος που ορμησε στον πατσα;τελοσπαντον πολυ το κουρασαμε.κανεις προπαγανδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμε 4:46, αν αυτά που γράφεις τα πιστεύεις είσαι εκτός τόπου και χρόνου.
    Ο Κώστας ή Κ.Ν.Μπιζάς ή κωστάκης, αποτελούσε ξένο σώμα για την Ε.Δ.Κ.Π.Π. τα τελευταία δυο χρόνια και σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, διαλαλούσε πως δεν επιθυμούσε να ξαναεκτεθεί με σχήμα που δεν είχε προοπτική εξουσίας!
    Αυτό εξηγεί και τη στάση του στο δημοτικό συμβούλιο, ειδικότερα στο θέμα του Α΄δημοτικού σχολείου Παροικίας, καθώς και το οχι και τόσο παρασκηνιακό παζάρι με την κ.Πρωτολάτη που κράτησε μέχρι τον Ιούλιο του 2010.
    Τα άλλα περί οικογενειών, υποδηλώνουν πως ήλθες πρόσφατα στο νησί και δεν έχεις ιδέα τι συμβαίνει.
    Ο Α. είναι πιο καλά ενημερωμένος με ή χωρίς καπέλο...
    Ωστόσο κι οι δύο βρεθήκατε εκτός θέματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κώστας Ροδίτης+Κώστας Ν.Μπιζάς=δίδυμο επιτυχίας της Νέας Δημοκρατίας. Λ.Κοντός+Μ.Κωβαίος=προδότες;Έτσι ε;Μπράβο παπαγαλάκια.
    Πήραν τα μυαλά σας αέρα και βλέπω την τοπική στην ανυποληψία για καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δυστυχως ηταν Κωστακης κ παραμενει Κωστακης.Το εδειξαν η σταση του κ οι ενεργειες του προεκλογικα.Οταν του προτειναν να ειναι εκεινος επικεφαλης ελεγε οτι δεν θα ασχοληθει,για να κοιταξει την δουλεια του,κ απο πισω τα ειχε κανει πλακακια με την Γρηγορια,με ανταλλαγμα αντιδημαρχια.Βλεποντας την εξελιξη των πραγματων κ με την προτροπη ανωτερου στελεχους της ΝΔ κατεληξε στην περιφερεια.Τωρα του ανοιξε η ορεξη κ ονειρευεται μεγαλεια. Μη φαει ομως εχουμε γλαροσουπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητε φιλε 12.46 αν η δικη σου πολιτικη αναλυση ειναι αυτη οι πολιτικοι επιστημονες πρεπει να σχισουν τα διπλωματα τους.Η πολιτικη του συμπεροφορα το δειχνει.Να μη μιλησουμε κ για την υποθεση του Α Δημοτικου.Η αντιδραση του ηταν τελειως απογοητευτικη.Αντι να παρει την υπογραφη του πισω ας προσεχε που την εβαζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Α, και Αριστοφάνη βρέστε τα με τον 4,46 αλλά μη μας τρελλάνεται με το σώμα της ΕΔΚΠ.Σωματίδιο ήταν με δύο τρείς απο τους επτα και άσε το πρωτο δημοτικό και της Μάρπησσας για τους άμεσα ενδιαφερόμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε μαγκες ειναι αποεδειγμενο περιτρανα οτι οι ποιο πολλοι δεν μπορειτε να δεσετε τα βρακια σας. Τι παπαριες ειναι αυτες και καλλιτεχνιες περι διαιρεσεων?Μπορει κανεις να βαλει λιγο πλατη να παμε καλυτερα? Εκει σας θελω ! Ανθρωπακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 11:27.Δεν θα σε τρελλάνουμε εμείς, μην ανησυχείς.
    Αλλά η άποψή σου πως το 1ο δημοτικό δεν αφορά τον κωστάκη, μάλλον τρελλή μας φαίνεται και σίγουρα εκτός τόπου και χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Που ειναι η Γρηγορια και η αδελφη της τοσο καιρο. Σκιζονται για την Παρο απο την Αθηνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αριστοφάνη 7.05. Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της. Οι κλήσεις στους άμεσα εμπλεκόμενους έγιναν.Δεν κατηγορούμε , δεν απαλάσσουμε κανέναν. Ούτε το Μπιζά, την Αντιδήμαρχο και κυρίως ούτε τον πρόεδρο παιδείας, που ορίζεται από τον δήμαρχο, και ούτε τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου. Οι μισές αλήθειες παραπληροφορούν και βλάπτουν σοβαρά την κοινωνική συνοχή. Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμε 8:46, πες την αλήθεια: πιστεύεις πως εμείς γράφουμε μισές αλήθειες;
    Μήπως εσύ επιθυμείς να κρύβουμε τις άλλες "μισές αλήθειες" για τον εκλεκτό σου, όπως ξετσίπωτα κάνουν οι νέοι επικοινωνιακοί του φίλοι;
    Και μην επιχειρείς να κρυφτείς πίσω απο τη συζήτηση γι άλλα πρόσωπα, γιατί δεν υπήρξε αιτία αναφοράς σε αυτά σε τούτη την ανάρτηση.
    Το "άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε" είναι καλό σωσίβιο για όσους φυσικά δεν ξέρουν κολύμπι...
    Τέλος-Πραγματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο 8:46 Η ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΟΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Κ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΙΛΑΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ?ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ Κ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΑΝ Κ ΥΠΟΓΡΑΦΑΝ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ Κ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ?ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΠΟΙΟΝ?ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΞΕΤΣΙΠΩΤΑ ΚΑΤΑ ΠΟΙΟΥ?ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΟΚΙΟ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΞΥΔΙ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η κουβέντα ξέφυγε κατά πολύ και γύρισε σε θέματα που τα έχουμε εξαντλήσει προ διμήνου.
    Μην επανέρχεστε λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή