Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ;

*Το πρώτο κείμενο του ψηφίσματος του Δημοτικού Συμβουλίου (υποτίθεται) για τα της υγείας στο νησί, κυκλοφόρησε με "ελλείψεις" και άλλα "τινά" και το επισημάναμε με ένα αρκετά δηκτικό κείμενο.
*Το δεύτερο μπάλωσε κάπως τα πράγματα, ωστόσο οι "μόδιστροι" θα έπρεπε για λόγους καθαρά δεοντολογικούς να το ομολογήσουν ή τέλος πάντων αν πρόκειται για λάθος να το παραδεχτούν δημοσίως και μεγαλοφώνως.

*Εσείς πάντως αγαπητοί αναγνώστες, επειδή μας ρωτάτε κιόλας (άσχετο αν δεν αναρτούμε τις ερωτήσεις σας, αν δεν έχουν σκωπτικό περιεχόμενο), μπορείτε να καταλάβετε τι παίχτηκε συγκρίνοντας το πρώτο με το δεύτερο κείμενο.
Ελπίζουμε να μην τριτώσει το "κακό"...

Το πιό αστείο στην ιστορία, είναι που έσπευσαν κάποιοι πούροι οπαδοί των δημοψηφισμάτων για το παραμικρό, να δημοσιοποιήσουν-διαρρεύσουν ένα κείμενο, το περιεχόμενο του οποίου δεν ετέθη καν στην κρίση των φερομένων ως συντάκτες του.

*Ελάτε τώρα πείτε την αλήθεια: ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΤΕ Ή ΜΑΣ ΦΑΝΗΚΕ;

3 σχόλια:

  1. Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις το χθεσινοβραδινό περιστατικό με δυο ελικόπτερα του ΕΚΑΒ στο έδαφος, ένα τρίτο να μεταφέρει τεχνική υποστήριξη , έναν ασθενή να ταλαιπωρείται και όλα αυτά κάτω από κακές καιρικές συνθήκες καταδεικνύει το πόσο λάθος λειτουργούν όλες οι αρχές- φορείς -μέσα ενημέρωσης - ανευθυνουπέθυνοι κ.λ.π.
    Συμπερασματικά κατά την ταπεινή μου άποψη ένας πρέπει να είναι ο στόχος όλων
    ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ του Κ.Υ. ή Νοσοκομείου ή όπως αλλιώς θα λέγεται ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.
    Σκεφθείτε ένας ασθενής υποβλήθηκε σε μια απίστευτη ταλαιπωρία την στιγμή που υποτίθεται έχει ανάγκη απόλυτης χαλάρωσης στο πρώτο στάδιο ανάρρωσης.
    Τέθηκαν σε κίνδυνο τρία ελικόπτερα και ανθρώπινες ζωές γιατί πέραν των καιρικών συνθηκών σε κάθε πτήση ελοχεύει πάντοτε ο κίνδυνος.
    και τέλος υπολογίστε το κόστος.
    Τότε λοιπόν έχουμε δυο επιλογές ή παραμένουμε στην υπάρχουσα κατάσταση και κακίζουμε τον εαυτόν μας για την επιλογή του τόπου διαμονής μας ή επενδύουμε με την προοπτική και της απόσβεσης σε ένα σωστά επανδρωμένο νοσοκομείο και με σωστές παρεχόμενες υπηρεσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΡΥΑ ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!@@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο την κουβεντα σας λειπει κατι βασικο.δεν χαλανε μονο τα ελικοπτερα.χαλανε και τα αεροπλανα.το αεροπλανο δεν λυνει τα παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή