Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

 Όπως έγκαιρα σας είχα προειδοποιήσει, μετά την επιτυχή έκβαση του πειράματος της ψευτοπανδημίας με τους εγκλεισμούς, τα ακραία ηλίθια "μέτρα", τις υποχρεωτικότητες, και κάθε αθλιότητα που αποδέχθηκε η πλειονότητα των προβάτων που φαντασιώνονται τους πολίτες, ακολούθησε το επόμενο στάδιο του ολοκληρωτισμού που περιλαμβάνει αναλόγου φυράματος επινοήσεις.

Στην καθαρή και πλέρια δημοκρατία που ζούμε λοιπόν, επέβαλαν την υποχρέωση να έχεις "προσωπικό γιατρό".

Με τον καινούριο χρόνο όσοι δεν συμπλέουν με τα μυαλά των νεοναζί, θα έχουν κυρώσεις και ποινές.

Γιατροί και πολίτες αμφότεροι.

Τώρα πόσο προσωπικός μπορεί να είναι ένας γιατρός που αναλογεί σε 3, 4, ακόμη και 7 χιλιάδες πολίτες, αυτό μπορούν να μας το εξηγήσουν ψυχαναλυτές και ψυχίατροι. Όχι πάντως πολιτικοί.

Άλλο ένα κουμάσι της "δημοκρατίας" μας είναι η "δήλωση" που υποχρεούται να κάνει κάθε πολίτης που διαθέτει εκτός από σπίτι και κάποιο αδόμητο χώρο.

Το μέτρο αυτό, το οποίο σημειωτέον προπαγανδίστηκε ως προστατευτικό για τους πολίτες και το περιβάλλον, μετατρέπει τους ιδιοκτήτες σε κανονικά στρατιωτάκια, που κάθε χρόνο θα βγαίνουν σε "αναφορά λόχου" προκειμένου το άθλιο Ελληνικό κράτος να μην τους δημεύσει την περιουσία, κάτι που αναγκαστικά θα συμβεί άμα τη εφαρμογή του άλλου φασιστικού μέτρου της "πυροπροστασίας", ίσως από το 2025 και μετά.

Κατά τα άλλα τα παλληκάρια της κεντροαριστεράς σφάζονται για την πρωτοκαθεδρία στον βρωμερό και τρισάθλιο χώρο που άφησαν οι τυχοδιώκτες και καιροσκόποι ηγήτορές της όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου