Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΑΝΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

 Όπως θα έχετε διαπιστώσει, όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι διατείνονται πως διαθέτουν απαντήσεις για κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζουμε στο νησί.

Διάβασα την συνέντευξη του Κ.Μπιζά στη Φωνή της Πάρου όπου ανάμεσα στ΄ άλλα που αναφέρθηκε, έθιξε και το ζήτημα του κυκλοφοριακού.

Η απάντησή του, χωρίς συγκεκριμένα κατονομαζόμενα μέτρα, αλλά διανθισμένη με επικλήσεις σε "μελέτες" και αποφάσεις που ΘΑ παρθούν κάπου στο άγνωστο μέλλον, αν κι εφόσον πάρει την δημοτική αρχή.

Δεν μπήκε καν στον κόπο, να θίξει μια σοβαρή παράμετρο του ζητήματος, που έχει να κάνει με την αθρόα "εισαγωγή" κάθε χρόνο στο νησί ολοένα και μεγαλύτερου αριθμού ενοικιαζομένων τροχοφόρων, τα οποία κυριολεκτικά πνίγουν το οδικό δίκτυο και προκαλούν κυκλοφοριακή συμφόρηση στους οικισμούς, ιδιαίτερα σε Παροικία και Νάουσα.

Αποδεχόμενος το υπάρχον καθεστώς της πλήρους ασυδοσίας, δεν αντιλαμβάνομαι με ποιο μαγικό τρόπο θα ξορκίσει και αυτό το κακό που αντιμετωπίζουμε εδώ και τουλάχιστον μια εικοσαετία, το οποίο μάλιστα, χρόνο με το χρόνο γίνεται πιο περίπλοκο και συνακόλουθα πιο δύσκολα αντιμετωπίσιμο. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου