Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ τα 143 εκατομμύρια, για τα αντιπλημμυρικά έργα στην Θεσσαλία...

 Της Ιωάννας Υψηλάντη
ΟΟΟΟΟΧΙ!
Δεν μας λένε τίποτα τα 2,65 δις που θα... στείλει η ΕΕ, για "βοήθεια" στην Ελλάδα!
Μας ενδιαφέρει πρώτα απ΄όλα να μάθουμε ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ τα 143 εκατομμύρια, για τα αντιπλημμυρικά έργα στην Θεσσαλία, τα οποία εξαερώθηκαν, στην διαδρομή, για να φτάσουν μόλις τα 40 εκατομμύρια στην Περιφέρεια!!
Μας ενδιαφέρει αν έχουν συσταθεί αρμόδιες επιτροπές ορκωτών λογιστών, μηχανικών και μηχανολόγων, που θα εποπτεύονται, από εκπροσώπους  του ΤΕΕ, των αγροτο-κτηνοτροφικών οργανώσεων και των συνδικάτων, για να κάνουν ελέγχους στις κατασκευές των αντιπλημμυρικών και των πυροσβεστικών έργων, κατά τα τελευταία, 20 χρόνια.
Μας ενδιαφέρει αν έχει κινηθεί η Δικαιοσύνη, για να ερευνήσει και να τιμωρήσει την όποια κατασκευαστική εταιρία και τους εργολάβους, για κακοτεχνίες, ώστε ΠΟΤΕ πλέον, να μην τους ανατεθεί ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κατασκευαστικό έργο.
Μας ενδιαφέρει αν έχει συσταθεί διακομματική επιτροπή, για να εξετάσει πιθανές ευθύνες της δήθεν "Πολιτικής προστασίας" και των μηχανισμών της. (Ηλεκτροδότησης, παροχής νερού, υγειονομικό-κτηνιατρικό κλπ.)
Μας ενδιαφέρει να καταργηθούν δια νόμου και χωρίς κανένα "παραθυράκι" οι "απ΄ευθείας αναθέσεις" οποιουδήποτε έργου, σε οποιονδήποτε εργολάβο, οποιουδήποτε ποσού!
Μας ενδιαφέρει να καταργηθεί το ακαταδιώκτο κάθε αξιωματούχου αυτής της χώρας, κάθε μεγαλοεργολάβου και μεγαλοεπιχειρηματία και να επιβληθούν συντριπτικές ποινές, για τα εγκλήματα τους.
Οσα δις και να μπουν, σ΄αυτήν την χώρα, αν δεν αλλάξει το καθεστώς της μίζας και της ρεμούλας, από πάνω προς τα κάτω, πάλι θα κλαίμε θύματα, πάλι θα καταστρέφονται περιουσίες, πάλι θα γίνονται στάχτες τα δάση και οι Δρυμοί και πάλι θα ψάχνουμε για υπαίτιους, όταν τους έχουμε μπροστά μας!
Η Ελλάδα δεν είναι τσιφλίκι, ούτε της ΕΕ, για να την χρεοκοπεί, μεθοδευμένα, ούτε του κάθε υπόδουλου και μισότρελου κομματάρχη, για να την μεταβιβάζει στους ξένους και στα συμφέροντα τους!
Είναι πατρογονική περιουσία, ποτισμένη με ποταμούς αίματος, για να ανήκει αποκλειστικά στον λαό της!
Εσύ, εκεί πάνω, συνέχισε με τα "Εβρος Πας", με τα "Θεσσαλία Πας", τα "σούπερ μάρκετ Πας" και τα "βενζίνα Πας"!
Μέχρι να πας στον διάολο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου