Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021

ΠΛΗΡΗΣ ΤΑΥΤΙΣΗ!!

 Όσο κι αν προσπαθούν να εμφανιστούν διαφοροποιημένοι οι "αντιπολιτευόμενοι" έναντι της κυβέρνησης και της δημοτικής πλειοψηφίας, η ταύτιση απόψεων είναι αδύνατον να συγκαλυφθεί.

Όση σκληρή (και ανέξοδη συνάμα) ρητορική κι αν επιστρατεύσουν, εστιάζοντας την κριτική τους σε επουσιώδη και τεχνικής φύσεως θέματα, όπως πχ. ο ρυθμός των εμβολιασμών, ο χώρος πραγματοποίησης των ελέγχων κοκ. η ευθυγράμμισή τους με το κυρίαρχο κυβερνητικό αφήγημα είναι πασίδηλη.

Όλοι μαζί, τοπική οργάνωση της ΝΔ, πλειοψηφία και μειοψηφία,  (από κοντά κι η "Φωνή της Πάρου") να λοιδωρούν όσους αντιδρούν στη ναζιστική εκτροπή, χαρακτηρίζοντάς τους εχθρούς της επιστήμης και σκοταδιστές.

Βέβαια, ποιος να ορθώσει ανάστημα μπροστά στους "επιστήμονες" που συγκροτούν το τοπικό μας πολιτικό σύστημα και τα παρακολουθήματά του;

Ένας Φαρσαλινός, ή ένας Κούβελας:

Πιάνει μπάζα μπροστά τους ένας Γάκης, ή ένας Σωτηριάδης;

Σιγά που θα θεωρηθούν επιστήμονες γατάκια του στυλ Μοντανιέ (τι είναι ένα νόμπελ ιατρικής και μάλιστα για το ΑΙDS;), ή του στυλ Ιωαννίδη (ένας εκ των 5 πλέον έγκριτων και παγκόσμια αναγνωρισμένων επιστημόνων κι απόλυτα επιβεβαιωμένου στις προβλέψεις του);

Ποιος είναι ο Α, ο Β, ή ο Γ, (που έχει δημοσιεύσει τεκμηριωμένες μελέτες) που τολμά να αντιταχθεί στις εντολές της νέας τάξης;

Σιγά που θα λάβουν υπόψη τους τις εκκλήσεις δεκάδων συστημικών (κι όχι αντιεμβολιαστών) ερευνητών (νομπελίστες οι περισσότεροι) περί των κινδύνων που ελλοχεύει ο άκριτος και καθολικός εμβολιασμός.

Όχι, όλοι αυτοί, είναι συνωμοσιολόγοι και ανεύθυνοι, εχθροί της κοινωνίας κατά τους υπερασπιστές της "επιστημονικής" ορθοδοξίας και το λιγότερο που τους πρέπει είναι η απαξίωση.

Ειδικός είναι ένας Τσιόδρας ας πούμε κι ας έχει παραδεχθεί πως ο αριθμός των νεκρών ΑΠΟ κόβιντ 19 "φουσκώθηκε" τεχνηέντως την πρώτη περίοδο (μήπως και τη δεύτερη;), μόνο που δεν μας εξήγησε τους λόγους...

Για να μην αναφερθώ στις λοιπές ανδραγαθίες του...

Ειδικός επίσης είναι μια Παγώνη, η οποία έχει ξεχάσει πόσες φορές έχει αυτοαναιρεθεί κι έχει ανακαλέσει τις σαχλαμάρες που διακινεί στα τηλεοπτικά κωλοχανεία δίκην επιστημονικού λόγου, ακιζόμενη με τους παρουσιαστές και συμπεριφερόμενη, ως προσκεκλημένη μεσημεριανής κουτσομπολίστικης εκπομπής. 

Ειδικοί είναι και όλες οι λοιπές καταχρηστικά προβεβλημένες γλίτσες που προσβάλλουν κάθε έννοια ιατρικής δεοντολογίας, κάθε έννοια επιστημονικής μεθοδολογίας, κάθε έννοια σεβασμού απέναντι στην ανθρώπινη ύπαρξη.

Κι επειδή αυτοί (κατ' αυτούς ) είναι οι ειδικοί, αυτούς πρέπει ν΄ακούμε, στα κελεύσματά τους να υπακούμε και ως καλά πρόβατα να πορευόμαστε τον δρόμο της ελευθερίας προς το ...σφαγείο!!! 

Επί της ουσίας λοιπόν: Πλήρης ταύτιση!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου