Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

TA TOY ΘΕΟΥ ΤΩ ...ΚΑΙΣΑΡΙ!

Αντί να διορθώσει τα πράγματα, η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ι.Μ. Παροναξίας σχετικά με το προχθεσινό συμβάν σε ναό των Μαρμάρων, μάλλον τα περιπλέκει και τα χειροτερεύει έτι περαιτέρω .

Πρώτον, υποπίπτει στο βαρύτατο ατόπημα να παραπληροφορεί από του άμβωνος τους πιστούς πως όλοι αυτοί που εκφράζουν αντίθεση στη μάστιγα του πειραματικού εμβολίου για την ανάσχεση (υποτίθεται) της "πανδημίας", είναι "επικίνδυνοι υποκινητές" που λανσάρουν "αυθαίρετες θεωρίες".

Το λιγότερο που μπορεί κανείς να εισηγηθεί στον ευφάνταστο συντάκτη του κειμένου, είναι να κάνει  επιτέλους τον κόπο και ν' αναζητήσει τις τοποθετήσεις κορυφαίων (ΤΩΝ κορυφαίων!!!) ειδικών επιστημόνων παγκοσμίως (επί του τεράστιου αυτού θέματος, που δεν είναι μόνο ιατρικής φύσεως) κάνοντας ένα διάλειμμα από τον αναμηρυκασμό και την αναπαραγωγή των φετφάδων που εκδίδουν οι "ειδικοί" της συμφοράς και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι.

Δεύτερον, επιδιδόμενος ο συντάκτης στην συνήθη σε τέτοιες περιπτώσεις μέθοδο της στρεψοδικίας, κατηγορεί ως αυταρχικούς όσους αμύνονται(!!) ενάντια στην με ξετσίπωτο τρόπο παράνομη επιβολή της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.

Ίσως κατ΄ αυτόν, η ελεεινή αυτή χούντα που δεν διστάζει να καταφύγει στα πλέον άθλια μέσα (χρηματισμός, εκμαυλισμός, τρομοκρατία, ψεύδη, απειλές, εξαναγκασμός, λογοκρισία κ.α.) προκειμένου να επιβάλλει την ανόσια θέλησή της, να εφαρμόζει στην πράξη με τον "πρωτότυπο" αυτό τρόπο, το κήρυγμα του Ι.Χριστού περί Αγάπης προς τον πλησίον...


ΥΓ.

1)Επιστολή του ψυχιάτρου π. Στυλιανού Καρπαθίου για το ...

2)π. Στυλιανός Καρπαθίου: 2η Ανοικτή επιστολή προς την Ιερά ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου