Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Υποκείμενα με βαριά ψυχικά νοσήματα...

 Έπρεπε να φτάσουμε στο μέσον του φθινοπωρινού απαγορευτικού, ν' αυξηθεί ραγδαία ο αριθμός των θυμάτων του κορωνοϊού για να θυμηθεί η Κουλο-κυβέρνηση των αρλεκίνων πως η χώρα έχει σύνορα!

Και πως το πρώτο και βασικότερο  μέτρο που παίρνεις για την αποτροπή εξάπλωσης μιας επιδημίας είναι το κλείσιμο των συνόρων.

Ειδικά στην περίπτωση της Ελλάδας, που κι οι πέτρες πλέον ξέρουν πως η covid19 φούντωσε από τους τουρίστες που εισέβαλλαν αγεληδόν κι ανεξέλεγκτα επί διμήνου.

Η θηριώδης μαλακία κι εγκληματική ανευθυνότητα των ανδρεικέλων που παριστάνουν τους κυβερνώντες στο προτεκτοράτο της νότιας βαλκανικής, "επέτρεψαν" ακόμη και σε συνθήκες επιβολής γύψου στην Ελληνική κοινωνία, να συνεχίζεται απρόσκοπτα η προσέλευση ξένων επισκεπτών με διάφορα κόλπα και πλάγια μέσα.

Κάτι ανάλογο παρατηρήθηκε άλλωστε και στο πρώτο απαγορευτικό, όταν ανάμεσα σε πολλούς άλλους, είχα εντοπίσει (26/3) τουρίστα προερχόμενο (οδικώς) μάλιστα από την Β.Ιταλία, να περιφέρεται αμέριμνος στην παραλία που συνηθίζω να κολυμπάω!!!

Μόνο τις τελευταίες 2 μέρες τσεκάρισα τουλάχιστον 7 άτομα (3 ζευγάρια κι έναν μεμονωμένο) που αποτελούν φρέσκο υλικό μουσαφίριδων στο μικρό χωριό που κατοικώ. 

Σκέψου τι γίνεται παραπέρα σε μεγαλύτερους τόπους...

Κι αυτό, όταν για τον Έλληνα πολίτη απαγορεύεται αυστηρά η μετακίνηση από νομό σε νομό, πλην ειδικών περιπτώσεων-εξαιρέσεων.

Κι αίφνης ανακοίνωσαν σήμερα* (ναι σήμερα!!!) μέτρα ελέγχου στα χερσαία μας σύνορα.

Αν αυτά τα υποκείμενα δεν πράττουν βάσει σχεδίου, όπως διατείνονται οι "συνωμοσιολόγοι", μήπως πάσχουν από σοβαρά και βαριά ψυχικά νοσήματα;

 

 *το κείμενο γράφτηκε στις 19/11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου