Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Η "αριστερά" του Στέιτ Ντιπάρτμεντ κι ούτε ένα... αγριολούλουδο!

Aπό το "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Είναι η Αγία που ονομάζεται Συρία και πρόσφερε θυσία στην Πατρίδα και τον αγώνα για Ελευθερία έξι παλικάρια. Έξι παιδιά, εγγόνια... από τους 250.000 νεκρούς που έχουν πέσει στη Συριακή γη, θυσία στο βωμό της Ανεξαρτησίας και Λευτεριάς.
Χθες 21 Μάρτη ημέρα αφιερωμένη στη Μάνα της Συρίας. και στο κτίριο της κλειστής πρεσβείας της Συρίας στην Αθήνα δεν βρέθηκε ένας Άνθρωπος ν' αφήσει στην είσοδο ένα έστω αγριολούλουδο. Αυτοί οι 250.000 νεκροί δεν έχουν την ίδια αξία με τους λίγους νεκρούς στο Παρίσι, τη Βαρκελώνη, το Λονδίνο κι αλλού, που στις πρεσβείες τους σε κάθε μέρος του πλανήτη είδαμε την κοσμοσυρροή για ένα τριαντάφυλλο, ένα κερί, ένα ποίημα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα προφίλ ν' αποκτούν τα χρώματα των σημαιών από τις χώρες των λίγων θυμάτων της τρομοκρατίας. Απλώς, ακόμη κι ο θάνατος έχει ταξικό περιεχόμενο κι αυτό αναλαμβάνει να μας το εμπεδώσουν τα ΜΜΕ κι οι αργυρώνητες δημοσιογραφικές πόρνες που τραγουδούν τα τραγούδια του ιμπεριαλισμού.
Η ντροπή της σημερινής Ελλάδας... κι η απόλυτη μετατροπή της επονομαζόμενης "ελληνικής αριστεράς" σε γραφείο τύπου, αλλά κι εργαλείο του του Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Ποιος ν' αφήσει ένα έστω αγριολούλουδο στην...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου